Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Duitsland - Japan

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Duitsland en Japan, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in groep E.

Bekijk de live uitslagen van Duitsland - Japan.

Voorbeschouwing Duitsland - Japan

Duitsland is niet gewend aan WK-mislukkingen en is niet van plan na te denken over hun ervaringen in Rusland in 2018 terwijl ze zich voorbereiden op het begin van hun campagne tegen Japan in 2022.

Die Mannschaft zijn viervoudig wereldkampioen en hebben sinds het begin van deze eeuw op vier van de vijf toernooien minstens de halve finales bereikt – meer dan enig ander land in deze periode.

Maar de uitzondering kwam vier jaar geleden toen Duitsland - toen de houders - in de groepsfase stopte en verloor van Mexico en Zuid-Korea.

Het was de eerste keer sinds 1950, toen Duitsland voor het laatst afwezig was op het WK, dat ze niet verder kwamen dan de eerste ronde.

Het enige finale-optreden van verdediger Niklas Sule tot nu toe was in die 2-0 tegen Zuid-Korea, en het is niet een ervaring die hij bijzonder graag wil herhalen.

"Het doet er niet meer toe", zei hij tegen de media.

“We bevinden ons in een snel veranderende samenleving waarin er geen tijd is voor succes en falen. Ik noem ook expliciet de successen. Wat gisteren is gebeurd, interesseert niemand meer.”

Duitsland zit in een lastige groep met Spanje, Costa Rica en Japan, maar herstelde zich op indrukwekkende wijze tijdens de kwalificatie.

Na gastland Qatar boekte de ploeg van Hansi Flick als eersten hun plaats in de finale, waarbij alleen Engeland (39) meer doelpunten maakte in de Europese kwalificatiewedstrijden (36).

"We hebben de kwaliteit om ver te komen", voegde WK-debutant Jamal Musiala toe. “We gaan erin met de mentaliteit om de titel te winnen. We geloven erin en staan ​​allemaal te popelen om nu te beginnen.”

Tegenstander Japan heeft slechts één van hun laatste acht WK-wedstrijden gewonnen, hoewel die enige overwinning - in hun Russische opener tegen Colombia - genoeg was om hen door te stoten naar de achtste finales van de vorige time-out.

De Samurai Blue hebben veel ervaring op het wereldtoneel en stonden al voor de zevende keer op rij in de finale, hoewel ze bij opeenvolgende edities nooit door zijn naar de tweede ronde.

Voorspelling Duitsland - Japan

Dit is de eerste ontmoeting tussen Duitsland en Japan op een WK, maar Die Mannschaft is ongeslagen over hun twee eerdere ontmoetingen in vriendschappelijke wedstrijden - en het voorspellingsmodel van de supercomputer verwacht dat ze dat record zullen behouden.

In zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer bij een groot toernooi krijgt Flick 65,4% kans om Duitsland naar de overwinning te leiden.

Japan is een buitenkans van 14,1%, terwijl het gelijkspel wordt geschat op 20,5% - een resultaat dat Duitsland zich misschien niet kan veroorloven nu Spanje nog speelt.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Duitsland - Japan

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 22-11-2022 14:00 | Bijgewerkt op: 22-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Duitsland - Japan'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Duitsland - Japan. Wie zal deze wedstrijd in groep D winnen, Duitsland of Japan?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Duitsland - Japan'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl