Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Ecuador - Senegal

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Ecuador en Senegal, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in Groep A.

Bekijk de live uitslagen van Ecuador - Senegal.

Voorbeschouwing Ecuador - Senegal

De Senegalese bondscoach Aliou Cisse overweegt veranderingen voor het WK Groep A-duel van zijn ploeg dat dinsdag tegen Ecuador moet worden gewonnen.

Na in hun openingswedstrijd van Nederland te hebben verloren, hield een 3-1 overwinning op Qatar de hoop van de Afrikaanse kampioenen om door te gaan naar de laatste 16 levend, maar het gelijkspel van Ecuador tegen Oranje geeft de Zuid-Amerikanen een voorsprong in het Khalifa International Stadium.

Alleen een overwinning is voldoende voor Senegal om door te gaan naar de knock-outfase, voor het eerst sinds het bereiken van de kwartfinales in 2002, hun eerste WK, en ze zullen de Zuid-Amerikaanse tegenstand op het WK voor het eerst moeten verslaan. verloor bij twee van dergelijke eerdere gelegenheden (Uruguay in 2002, Colombia in 2014).

Cisse denkt na over tactische aanpassingen voor de cruciale confrontatie.

“We moeten nadenken over de juiste aanpak van de laatste wedstrijd. We moeten winnen om ons te kwalificeren voor de laatste 16", zei Cisse.

"Onze concentratie moet beter zijn, want we hadden het doelpunt kunnen vermijden dat we tegen Qatar kregen, maar de wedstrijd in Ecuador zal anders zijn."

Omgaan zonder de geblesseerde superster Sadio Mané was een probleem voor Senegal, maar het team deelde de scoreverantwoordelijkheid tegen Qatar, met drie verschillende doelpuntenmakers voor het eerst in hun WK-geschiedenis.

De verdediging van Ecuador is tot nu toe resoluut gebleken, met zeven schoten in twee wedstrijden, en deze ontmoeting is de eerste keer dat ze tegenover een Afrikaans land staan ​​op het WK.

Aan de andere kant wil Enner Valencia de tweede speler worden die zeven goals op rij maakt voor één land op een WK.

Valencia heeft al drie van de twee optredens in Qatar en hoofdcoach Gustavo Alfaro was vol lof over de ervaren aanvaller.

“[Valencia] is een speler van het hoogste niveau als hij de trui van Ecuador draagt. Ik zeg hem dat hij succesvol zal zijn in het WK, ook al deed hij niet zozeer mee aan de kwalificatiecampagne”, zei Alfaro.

"Hij maakt zo'n goede periode door. Hij is de kapitein."

Voorspelling Ecuador - Senegal

Er wordt een spannende strijd verwacht in de winnaar-krijgt-alles-clash, hoewel onze wedstrijdvoorspeller Ecuador met 42,4% de betere kans op een overwinning geeft.

Senegal's hoop op het behalen van de overwinning die ze nodig hebben om hun prestaties in Qatar voort te zetten, wordt gegeven als een kans van 30,1%, nipt voor een gelijkspel van 27,5%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Ecuador - Senegal

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-11-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 28-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Ecuador - Senegal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Ecuador - Senegal. Wie zal deze wedstrijd in groep A winnen, Ecuador of Senegal?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Ecuador - Senegal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport