Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Iran

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Engeland en Iran in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van Groep B.

Bekijk de live uitslagen van Engeland - Iran.

Voorbeschouwing Engeland - Iran

De meeste mensen gaan ervan uit dat de openingswedstrijd van Engeland tegen Iran een relatief routinematige wedstrijd zal zijn.

The Three Lions bereikten de halve finales in 2018 voordat ze de finale bereikten van het vorig jaar herschikte Euro 2020-toernooi, en kwamen als een fluitje van een cent door de kwalificatie voor Qatar 2022 met het beste doelsaldo in de groepsfase van Europese kwalificatietoernooien, scoorden 39 en slechts drie toegegeven.

Het vertrouwen zal groot zijn dat het team van Gareth Southgate met drie punten aan de slag kan, maar maandag staat een potentieel lastig obstakel hen in de weg.

Iran had zelf een indrukwekkende kwalificatiecampagne, won acht van de tien wedstrijden in de derde ronde van de Aziatische kwalificatie en kreeg slechts vier doelpunten tegen.

Ze staan ​​ook op de 20e plaats in de laatste FIFA-ranglijst, waarmee ze boven Servië, Marokko en Polen staan.

Verre van ideaal als onderdeel van hun voorbereiding was een verandering van hoofdcoach slechts twee maanden voor het WK, waarbij Dragan Skocic verrassend werd verwijderd en vervangen door Carlos Queiroz om Team Melli in Qatar te leiden, kort nadat hij Egypte naar de finale van het WK had geleid. Africa Cup of Nations eerder dit jaar.

Dit wordt het vierde opeenvolgende WK van Queiroz als hoofdtrainer – de langste lopende reeks – en de derde op rij als leider van Iran nadat hij het voor de tweede keer had overgenomen.

Iran verloor woensdag met 2-0 van Tunesië in een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten deuren, maar Queiroz vond dat zijn team hierdoor beter voorbereid kon zijn op Engeland.

"Natuurlijk is het resultaat niet goed", zei hij. "We houden er niet van om doelpunten tegen te krijgen, we houden er niet van om te verliezen, maar [er zijn dingen] die we moeten corrigeren.

"We hadden de beste kansen in de wedstrijd voor de penalty, we misten een paar kansen om te scoren, maar het belangrijkste zijn de conclusies die we moeten trekken om ons voor te bereiden op Engeland."

Iran is een van de 20 teams die hebben deelgenomen aan elk van de laatste twee Wereldbekers in 2014 en 2018 - van die teams hebben ze de minste schoten (47), de minste schoten op doel (10) en de minste doelpunten gescoord ( drie) in de groepsfase van die twee toernooien samen.

Ondertussen maakt Eric Dier uit Engeland zich geen zorgen over de hoge temperaturen in Qatar ondanks de tijd van het jaar, aangezien de wedstrijd om 16.00 uur lokale tijd begint.

"Ik weet niet wat voor impact het zal hebben", zei hij zaterdag op een persconferentie. “Ik heb het nog nooit eerder meegemaakt, dus het wordt een primeur.

“Normaal gesproken is dit een toernooi dat in de zomer wordt gespeeld. In Rusland [in 2018] was het heet. Ik was er niet bij, maar tijdens het EK in Engeland was het warm, dus ik denk dat we daar klaar voor zijn en we spelen onder dezelfde omstandigheden als onze tegenstanders, dus het is voor iedereen hetzelfde."

Engeland is het enige Europese team dat de halve finales heeft bereikt in elk van de laatste twee grote toernooien en zal hopen op koers te beginnen voor weer een sterk optreden in het Khalifa International Stadium.

Voorspelling Engeland - Iran

Ondanks dat Iran waarschijnlijk sterker is dan velen verwachten, is Engeland nog steeds terecht grote favoriet.

Volgens het voorspellingsmodel van onze supercomputer hebben de Three Lions een kans van 72,2% om met winst te openen, terwijl de trekking wordt geschat op 18,1%.

Het zou een moment zijn om te onthouden als Iran van streek zou raken, maar de mannen van Queiroz hebben slechts 9,7% kans op de overwinning.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland tegen Iran

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 20-11-2022 17:16 | Bijgewerkt op: 20-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Iran'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Engeland - Iran. Wie zal deze wedstrijd in groep B winnen, Engeland of Iran?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Iran'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken