Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Senegal

Na het winnen van Groep B, neemt Engeland het op tegen de huidige Afrika Cup of Nations-kampioenen en Groep A-nummers Senegal in de achtste finales in Qatar 2022. 

Bekijk de live uitslagen van Engeland - Senegal.

Voorbeschouwing Engeland - Senegal

Declan Rice maakt zich geen illusies over de test die Senegal zondag naar Engeland zal sturen bij de laatste 16 van het WK.

Na Groep B te hebben gewonnen, wordt algemeen verwacht dat Engeland vooruitgang zal boeken in hun eerste ontmoeting met Senegal en een kwartfinale zal opzetten met Frankrijk of Polen.

Maar Senegal heeft zijn moed bewezen door vooruitgang te boeken als tweede van Groep A achter Nederland, ondanks het feit dat Bayern München-ster Sadio Mané door een blessure werd gemist.

En Rice, die waarschijnlijk centraal zal staan ​​in een belangrijke strijd op het middenveld bij Al Khor, weet dat Senegal niet lichtvaardig moet worden opgevat.

"Ik denk dat we tijdens de drie groepswedstrijden een heel goede focus hebben gehad - drie hele zware groepswedstrijden ook - maar we staan ​​op een grotere test en we weten dat Senegal heel zwaar gaat worden", vertelde Rice op een persconferentie .

“Het zijn de knock-outfases en we willen winnen. Als je niet wint, ga je naar huis, maar dat is niet waar we naar streven. We willen het einde van het toernooi halen.

“Er was grote druk rond de wedstrijd tegen Iran om te winnen en dat hebben we gedaan. De VS was een moeilijke wedstrijd, maar om Wales te verslaan, met al het lawaai eromheen, domineerden we de wedstrijd echt van begin tot eind.

“We zijn goed aan het opbouwen en we bevinden ons in een mooie positie, en we zijn klaar voor wat er ook komt. 

"Senegal is een heel sterk, atletisch team, met een aantal heel goede individuele spelers. Ze zijn echt een goed team. Het is de eerste keer dat we tegen ze spelen sinds ik in de set-up zit en we weten dat het een zware test gaat worden.”

Engeland, halve finalisten in 2018, wil onder Sven-Goran Eriksson voor het eerst sinds 2002 en 2006 de kwartfinales bereiken in opeenvolgende World Cups.

Als Senegal een enorme ommezwaai maakt, zal het de eerste keer zijn dat ze drie wedstrijden op één WK hebben gewonnen, nadat ze er ook twee hadden gewonnen op weg naar de laatste acht in 2002.

Voorspelling Engeland - Senegal

Engeland en Senegal ontmoeten elkaar misschien voor het eerst, maar de AI-supercomputer van Stats Perform twijfelt er niet aan welke kant het op zal gaan.

The Three Lions, die nog nooit hebben verloren in hun zeven WK-ontmoetingen met Afrikaanse oppositie, krijgen een kans van 63,5 procent om te zegevieren.

Senegal is een aanzienlijke underdog met 13,8 procent, met een gelijkspel dat extra tijd of penalty's zou afdwingen een realistischer resultaat is met 22,7 procent.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Senegal

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 03-12-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 03-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Senegal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Senegal op 4 december. Wie zal deze wedstrijd in de achtste finale winnen, Engeland of Senegal?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Senegal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken