Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Verenigde Staten

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Engeland en de VS in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep B.

Bekijk de live uitslagen van Engeland - Verenigde Staten.

Voorbeschouwing Engeland - Verenigde Staten

Harry Kane mag dan de belangrijkste aanvaller van Engeland zijn, de dreiging dat hij mogelijk hun tweede WK-wedstrijd tegen de Verenigde Staten zou missen, was misschien niet zo zorgwekkend als het ooit was geweest.

Three Lions-aanvoerder Kane strompelde uit een dominante 6-2 overwinning op Iran in de groep B-opener van het team.

Kane had bij die zege twee assists geleverd, maar hij kwam niet op het wedstrijdformulier en het ontbrak Engeland niet aan opties voor doel.

Vijf verschillende spelers vonden het net; alleen in 2018, toen Kane de Gouden Schoen won en een van de zes doelpuntenmakers van Engeland was, hadden ze meer in een heel WK.

Negen spelers waren betrokken bij doelpunten, het meeste voor elk team in een finalewedstrijd sinds Joegoslavië tegen Zaïre in 1974.

Kane zal naar verwachting fit zijn om tegen de VS te spelen, maar Callum Wilson had een impact vanaf de bank in de wedstrijd tegen Iran en scoorde zijn enige internationale doelpunt tot nu toe tegen de volgende tegenstanders van Engeland in november 2018.

Jordan Pickford maakte zich zeker geen zorgen, want hij noemde Wilson als voorbeeld toen hij zijn teamgenoten steunde om op te stappen.

"Ik denk dat iedereen zijn kans zal grijpen", zei hij. "Toen Harry er na ongeveer 70 minuten uitkwam, kwam Callum in en speelde heel goed.

“[Wilson] kreeg de assist voor Jack [Grealish], was erg onbaatzuchtig en bezorgde Jack zijn doelpunt.

"Ik denk dat iedereen heel hard traint, iedereen is hier met een reden: om te voetballen."

Voorspelling Engeland - Verenigde Staten

Met of zonder Kane, onze supercomputer verwacht dat het goed gaat met Engeland. Ze krijgen een kans van 60,1% om er twee van twee te winnen in groep B.

De Verenigde Staten hebben echter een geschiedenis van het van streek maken van de Three Lions, ook al beoordeelt het model ze als een buitenstaander van 18,8%. Een herhaling van de trekking van 2010 wordt beoordeeld op 21,1%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Verenigde Staten

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 24-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 24-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Verenigde Staten'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Engeland - Verenigde Staten. Wie zal deze wedstrijd in groep B winnen, Engeland of Verenigde Staten?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Engeland - Verenigde Staten'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl