Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Frankrijk - Polen

Na het winnen van Groep D, neemt Frankrijk het op tegen Polen, tweede in Groep C, in de achtste finales van Qatar 2022. 

Bekijk de live uitslagen van Frankrijk - Polen.

Voorbeschouwing Frankrijk - Polen

Didier Deschamps waarschuwde dat Frankrijk Polen niet mag onderschatten als ze elkaar zondag ontmoeten in de achtste finales van de Wereldbeker.

Les Bleus hebben alle vijf de laatste 16 wedstrijden gewonnen sinds het podium in 1986 in het toernooi werd geïntroduceerd.

De houders zijn sterke favorieten om de Eagles dit weekend uit te schakelen in het Al Thumama Stadium in wat de eerste WK-knock-outwedstrijd van de underdogs in 36 jaar zal zijn.

Frankrijk is ongeslagen in de afgelopen zeven ontmoetingen met Polen, maar Deschamps zegt dat er geen zelfgenoegzaamheid van zijn kant kan zijn in Doha.

"Het is niet een team dat we gewend zijn te ontmoeten", vertelde hij aan FFF TV. "Ze hebben ervaren spelers. Als er één naam is die eruit springt, dan is het natuurlijk [Robert] Lewandowski, hij is een van de beste spitsen ter wereld.

"Maar hij is het niet alleen, het is een team met een goede organisatie en een goede atletische aanwezigheid. We hebben hier drie waarnemers die hen nauwlettend volgen, we zullen alle details hebben. Onderschat dit team niet."

Deschamps belde woensdag de wijzigingen voor de laatste wedstrijd in groep D van Frankrijk, die ze verrassend met 1-0 verloren van Tunesië.

Kylian Mbappé, Olivier Giroud, Hugo Lloris, Ousmane Dembélé en Antoine Griezmann behoorden tot de spelers die voor dat verlies op de bank zakten.

Polen zal een manier moeten vinden om Mbappé, de gezamenlijke topscorer van het toernooi met drie doelpunten, in bedwang te houden, terwijl Giroud er één verlegen is om de topscorer aller tijden van zijn land te worden, aangezien hij momenteel op gelijke hoogte staat met Thierry Henry op 51.

De Eagles werden woensdag in hun laatste Groep C-duel met 2-0 verslagen door Argentinië, maar pakten de tweede plaats.

Polen stond tweemaal tegenover de regerend kampioen in WK-wedstrijden, versloeg Brazilië met 1-0 in 1974 en hield Duitsland vier jaar later op een doelpuntloos gelijkspel.

Een confrontatie in de kwartfinale met Engeland of Senegal zal de beloning zijn voor wie als beste uit de bus komt.

Voorspelling Frankrijk - Polen

Hoewel er genoeg schokkende resultaten zijn in dit toernooi, zal er niet van Frankrijk worden verwacht dat het uitglijdt wanneer het probeert een plaats bij de laatste acht te bemachtigen.

Ons model geeft de titelverdediger een kans van 74,8% om door te gaan, terwijl Polen slechts 8,1% kans heeft om van streek te raken. Dat laat een kans van 17,1% op boetes over.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Frankrijk - Polen

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 03-12-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 03-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Frankrijk - Polen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Frankrijk - Polen op 4 december. Wie zal deze wedstrijd in de achtste finale winnen, Frankrijk of Polen?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Frankrijk - Polen'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl