Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Japan - Costa Rica

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Japan en Costa Rica, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep E.

Bekijk de live uitslagen van Japan - Costa Rica.

Voorbeschouwing Japan - Costa Rica

Costa Rica-coach Luis Fernando Suarez hoopt dat zijn directe aanpak vruchten afwerpt wanneer zijn ploeg het zondag tegen Japan opneemt.

Spanje versloeg Costa Rica woensdag met 7-0, in een van de opvallende resultaten van de vroege WK-wedstrijden.

Costa Rica kreeg in die wedstrijd net zoveel doelpunten tegen als in hun voorgaande acht wedstrijden op het toernooi samen. Ze slaagden er vandaag ook niet in om één keer te scoren tegen Spanje, slechts de tweede keer dat een ploeg er niet in slaagde een doelpoging te doen in een WK-wedstrijd sinds 1966, na Costa Rica zelf tegen Brazilië in 1990.

Japan schokte ondertussen Duitsland door met 2-1 te winnen in de andere Groep E-wedstrijd.

Costa Rica heeft Japan nog nooit verslagen en verloor drie van hun vier eerdere ontmoetingen.

Op de vraag wat zijn ploeg moest doen om hun nederlaag tegen Spanje te herstellen, was de boodschap van Suarez eenvoudig.

Hij zei tegen verslaggevers: "Ik zal heel direct moeten zijn - we hebben veel verkeerd gedaan, we hebben fouten gemaakt en ik denk dat we allemaal heel duidelijk moeten zijn over wat onze fouten zijn geweest, te beginnen met mezelf, mijn tactische verantwoordelijkheid.

“Als we dit allemaal hebben gedaan, moeten we het resultaat vergeten. Het zal heel moeilijk zijn. Maar we hebben wel spelers die goed genoeg zijn om anders te spelen.

“We moeten veel verbeteren. We moeten die verantwoordelijkheid en schuld op ons nemen, maar de manier om verder te gaan is door ons te concentreren op positieve resultaten en de nederlaag van [Spanje] te vergeten."

Suarez had echter het gevoel dat hoewel zijn ploeg ondermaats presteerde tegen Spanje, het resultaat een harde weerspiegeling was van hun optreden.

"Spanje was de veel betere ploeg. Maar dit was een van die games waarin alles op een heel andere manier gebeurde dan je zou verwachten”, voegde hij eraan toe.

"Ja, ze waren veel beter, maar niet met een verschil van zeven doelpunten."

Na Duitsland te hebben verslagen, wil Japan voor het eerst sinds 2002 back-to-back WK-wedstrijden winnen (versus Rusland en Tunesië), terwijl ze nog nooit hun beide eerste twee wedstrijden van een enkele editie in de finale hebben gewonnen.

Inderdaad, een overwinning op zondag voor Japan zou hen door kunnen stoten naar de laatste 16, mocht Duitsland er niet in slagen om Spanje te verslaan.

Voorspelling Japan - Costa Rica

Costa Rica's zware nederlaag tegen Spanje betekent dat ze slechts 13,4% kans hebben gekregen om dit spel te winnen van Opta.

De kans op een overwinning in Japan wordt geschat op 66,6%, met een kans op een gelijkspel van 20%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Japan - Costa Rica

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 26-11-2022 11:00 | Bijgewerkt op: 26-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Japan - Costa Rica'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Japan - Costa Rica. Wie zal deze wedstrijd in groep E winnen, Japan of Costa Rica?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Japan - Costa Rica'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport