Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Brazilië

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Brazilië en Kameroen, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in Groep G.

Bekijk de live uitslagen van Kameroen - Brazilië.

Voorbeschouwing Kameroen - Brazilië

Tite zal zijn Braziliaanse ploeg rouleren voor hun laatste wedstrijd in Groep G, maar tegenstanders Kameroen staan ​​nog steeds voor een zware strijd om de laatste 16 van het WK te halen. Brazilië is al door naar de knock-outfase en zal bovenaan de poule staan, tenzij ze verliezen en Zwitserland wint met een aanzienlijke doelpuntenzwaai.

Tegenstanders Kameroen hebben daarentegen nog genoeg om voor te spelen, want ze moeten winnen om enige hoop te hebben op het bereiken van de tweede ronde voor het eerst sinds 1990. Ze hebben echter nog nooit hun laatste groepswedstrijd in een finale gewonnen, terwijl Brazilië zijn in dit stadium ongeslagen in een recordaantal van 17 wedstrijden.

En de Seleção hebben hun eigen doelen voor ogen en willen voor het eerst sinds 2006 negen van de negen mogelijke punten pakken.

"De eerste zijn is altijd het doel, ongeacht wie de tegenstander is in de volgende wedstrijd", zei Fabinho, een van de mannen die in de XI komt. "Onze focus is altijd om de wedstrijden te winnen, negen punten te proberen en ons best te doen. 

"Wie zal spelen, krijgt de kans om het shirt van het Braziliaanse nationale team te dragen tijdens een WK, dus de gedachte aan een winnend team moet altijd dit zijn: meedoen, het beste geven, winnen en de eerste zijn."

De eerste keus van Tite heeft de lat hoog gelegd door beide wedstrijden te winnen zonder toe te geven of zelfs maar één schot op doel tegen te komen. Het is het eerste team sinds Frankrijk in 1998 dat geen schot op doel krijgt in hun eerste twee wedstrijden op een WK.

"Persoonlijk denk ik niet dat [het handhaven van de standaard] ons onder druk zet", voegde Fabinho eraan toe. “Ik denk dat spelen op een WK de droom van elke speler is. Het is een once-in-a-lifetime ding.

“We moeten dit met grote vreugde onder ogen zien, de verantwoordelijkheid kennend, binnenkomen en ons best doen. We kennen de manier waarop het team speelt, het team is verdedigend solide.

'Natuurlijk heb je de zorgen om dat te behouden, de ideeën, maar ik denk niet dat het extra druk toevoegt. Dat voelen wij niet.”

Kameroen heeft slechts twee WK-wedstrijden verloren van Zuid-Amerikaanse teams, maar beide hebben hun twee ontmoetingen met Brazilië bijgewoond, dat alle zeven finales met Afrikaanse tegenstanders heeft gewonnen, 20 goals scoorde en slechts twee tegen kreeg.

Voorspelling Kameroen - Brazilië

Zelfs met het potentieel voor veranderingen in de Brazilië XI, twijfelt de supercomputer hier niet aan. De mannen van Tite zijn met 72,7% favoriet.

Kameroen moet winnen, maar krijgt slechts een kans van 10,6%, met een gelijkspel dat Brazilië als groepswinnaar zou bevestigen met een score van 16,7%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Brazilië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 01-12-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 01-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Brazilië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Kameroen - Brazilië op 2 december. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Kameroen of Brazilië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Brazilië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl