Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Servië

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Kameroen en Servië, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep G.

Bekijk de live uitslagen van Kameroen - Servië.

Voorbeschouwing Kameroen - Servië

Sportief directeur Stevan Stojanovic was gefrustreerd door het gebrek aan geloof van Servië in hun nederlaag tegen Brazilië, maar heeft hen gesteund om terug te stuiteren tegen Kameroen. 

Twee doelpunten van Richarlison in de tweede helft zorgden ervoor dat Brazilië donderdag met 2-0 won in hun opener van de Wereldbeker Groep G, terwijl Servië een ongewoon passieve prestatie neerzette. 

Ze hebben de kans om hun campagne een vliegende start te geven wanneer ze een ploeg uit Kameroen ontmoeten die een 1-0 nederlaag tegen Zwitserland lijdt, en Stojanovic eist een assertiever optreden. 

Hij vertelde de krant Informer: "We hebben de wedstrijd tegen Brazilië geanalyseerd en ik denk dat we ze te veel respecteerden. Het is prima om Brazilië te respecteren, maar het is niet goed om jezelf te onderschatten. 

"Het lijkt mij dat we ons tijdens de rust hebben overgegeven. Het was alsof de spelers in de kleedkamer dachten dat ze niets konden uitrichten tegen zo'n sterk Brazilië, dus rekenden ze meteen op nog twee wedstrijden waarin we ons moesten kwalificeren." 

Kameroen zal een ander soort dreiging vormen, hoewel Stojanovic niet erg onder de indruk was na het zien van hun wedstrijd tegen de Zwitsers, en voegde eraan toe: “Afrikaanse teams zijn onvoorspelbaar, ook Kameroen. Ze hebben een paar snelle spelers, daar moet op gelet worden. 

“Kameroen dreigde in de eerste helft, kreeg twee of drie kansen, maar het was alsof ze die kansen niet wisten te benutten. Ik zou niet zeggen dat ze egoïstisch waren, maar onbezonnen. Ze hebben wat wildcards en je ziet dat geen enkele wedstrijd hier op het WK makkelijk is, maar we kennen onze kwaliteit.” 

Als Servië teleurstellend was in hun openingswedstrijd, kan hetzelfde worden gezegd van Kameroen, dat tot zinken werd gebracht door Breel Embolo's korteafstandsdoelpunt. 

De ontembare leeuwen kregen vrijdag meer slecht nieuws nadat bleek dat middenvelder Olivier Ntcham, die de wedstrijd tegen Zwitserland miste, ook de resterende twee groepswedstrijden zal uitzitten door een blessure. 

Coach Rigobert Song kreeg zware kritiek in de nasleep van de ontmoeting van donderdag, maar blijft optimistisch. 

"Er is geen twijfel mogelijk, alles is nog mogelijk en we hebben de hoop niet opgegeven", zei hij. “Maar we weten dat we geen fouten meer kunnen maken. 

"We zullen zonder aarzelen een all-out wedstrijd spelen. Ik denk dat de wedstrijd tegen Servië anders zal zijn." 

Voorspelling Kameroen - Servië

Servië bezit de grotere aanvallende dreiging met spelers als Mitrovic, Vlahovic en Dusan Tadic, dus ze hebben er zin in om deze te winnen en hun hoop op kwalificatie weer op het goede spoor te krijgen. 

De supercomputer geeft hen een kans van 56,3 procent om als overwinnaar uit de bus te komen, terwijl de hoop van Kameroen slechts 19,5 procent is. Een gelijkspel komt uit op 24,2 procent, al zou dat resultaat voor geen van beide partijen echt helpen. 

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Servië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-11-2022 11:00 | Bijgewerkt op: 27-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Servië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Kameroen - Servië. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Kameroen of Servië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kameroen - Servië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport