Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Kroatië - Canada

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Kroatië en Canada in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep F.

Bekijk de live uitslagen van Kroatië - Canada.

Voorbeschouwing Kroatië - Canada

De 1-0 nederlaag van Canada tegen België was "statistisch gezien", volgens John Herdman, "een winnende prestatie" - en het is gemakkelijk in te zien waarom hij dat denkt.

Canada probeerde 22 schoten, twee keer zoveel als hun vorige WK-record (11 tegen de USSR in 1986), waarbij hun pogingen in totaal 2,6 verwachte doelpunten waard waren.

De kansen van België waren 0,8 xG waard, maar ze scoorden cruciaal via Michy Batshuayi.

Canada heeft nog steeds geen WK-goal gescoord uit 50 schoten. Geen enkel team heeft meer finalewedstrijden gespeeld (vier) zonder ooit het net te vinden, terwijl alleen Bolivia er eerder niet in slaagde zich in te schrijven in hun eerste vijf van dergelijke wedstrijden.

Een andere "winnende prestatie" tegen Kroatië zal weinig tellen als ze die droogte niet kunnen beëindigen.

"Het zijn die gedragingen waar we aan blijven werken", zei coach Herdman. “Dat is wat de spelers zien in de evaluatievergadering [na de wedstrijd tegen België].

"En we moeten een aantal gaten dichten tijdens deze ontmoeting met Kroatië, dat een geweldig team is."

Die meer afgemeten lof van Kroatië was enigszins in strijd met de emoties van Herdman onmiddellijk na de wedstrijd, toen hij zijn Canadese spelers opriep om hun volgende tegenstanders te 'F'en.

"De heer heeft zich zo uitgedrukt, dat is zijn goed recht", reageerde de Kroatische coach Zlatko Dalic. "Daar ga ik niet over uitweiden. We moeten spreken op het veld.

“Iedereen heeft zijn eigen manier om zich uit te drukken. Ik weet gewoon niet hoe leuk het is om zoiets te zeggen. Ik zal het met de spelers bespreken. Het kan ons alleen maar motiveren.”

Het is echter gemakkelijk in te zien waarom Herdman zelfverzekerd zou zijn geweest als hij het doelpuntloze gelijkspel van Kroatië tegen Marokko had geaccepteerd.

De finalisten van 2018 hadden slechts vijf schoten in die wedstrijd, hun laagste totaal in een enkele WK-wedstrijd. Ze maakten gemiddeld 16,1 schoten per wedstrijd in Rusland.

Toch heeft Canada elk van hun eerste vier WK-wedstrijden verloren en zal worden uitgeschakeld als die reeks tegen Kroatië doorgaat.

Voorspelling Kroatië - Canada

Zelfs in een nederlaag was Canada een van de meest indrukwekkende spelers in de eerste wedstrijdronde, maar ze staan nog steeds tegenover de finalisten van het laatste WK - en de voorspelling van de supercomputer bevestigt dat.

Volgens ons voorspellingsmodel is Kroatië voor 47,0% favoriet, waarbij Canada een kans van 27,0% krijgt en de loting met 26,0% iets onwaarschijnlijker.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Kroatië - Canada

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 26-11-2022 17:00 | Bijgewerkt op: 26-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kroatië - Canada'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Kroatië - Canada. Wie zal deze wedstrijd in groep F winnen, Kroatië of Canada?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Kroatië - Canada'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken