Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje

Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje op 6 december. Wie zal deze wedstrijd in de achtste finale winnen, Marokko of Spanje?

Bekijk de live uitslagen van Marokko - Spanje.

Voorbeschouwing Marokko - Spanje

Gavi blijft vertrouwen houden in de speelstijl van Spanje, ook al weet de indrukwekkende tienerster dat La Rojo moet leren van de fouten die zijn gemaakt tegen Japan in de achtste finales van het WK tegen Marokko in het Education City-stadion.

Spanje was op weg om Groep E te overtreffen toen Alvaro Morata woensdag een vroege opener kopte, maar doelpunten van Ritsu Doan en Ao Tanaka hielpen de Samurai Blue hun tegenstanders op verbluffende wijze te verslaan.

Gedurende drie ongelooflijke minuten leek Spanje zelfs klaar om samen met Duitsland een vroege exit te maken, aangezien Costa Rica kort de tweede plaats bezette.

Spanje overleefde het uiteindelijk ondanks het feit dat hun ongeslagen reeks van zeven wedstrijden (exclusief shoot-outs) op het WK werd stopgezet, en Gavi zegt dat de wedstrijd van dinsdag een kans is om wat fouten recht te zetten.

“De wedstrijd tegen Japan moet als les dienen voor wat komen gaat. Gelukkig is die nederlaag opgelost en weten we wat ons te doen staat", zei Gavi tegen Marca.

“We zitten in de achtste finales en er zijn enkele zeer goede teams die het niet hebben kunnen doen. Daarom moeten we echt denken dat druk een voorrecht is.”

Spanje voltooide 2.489 passes in hun groepsfase-campagne, het hoogste aantal ooit op een enkel toernooi ooit (sinds 1966), terwijl hun totaal van 969 passes tegen Japan een record was voor een verliezend team op het toernooi.

Terwijl Marokko zijn kwaliteit van de tegenaanval liet zien door vier punten te pakken uit wedstrijden tegen Kroatië en België, gelooft Gavi dat Spanje zich aan zijn principes moet houden.

"We gaan de focus niet verliezen op het doel, namelijk het winnen van het WK", voegde hij eraan toe. 

“We gaan ernaar op zoek door trouw te blijven aan wat we al die jaren hebben gedaan. Het zou een vergissing zijn om alles op te geven waar we in geloven.”

Marokko speelt voor de tweede keer in de knock-outfase van een WK, nadat het in deze fase werd verslagen door West-Duitsland in 1986.

De Atlas Lions jagen dinsdag op een stukje geschiedenis, toen ze de langste ongeslagen serie van een Afrikaans team op het WK konden evenaren – momenteel de reeks van vijf wedstrijden in Kameroen tussen 1982 en 1990.

Nadat een 2-1 overwinning op Canada ervoor zorgde dat Marokko bovenaan Groep F stond, riep coach Walid Regragui zijn ploeg op om hoog te mikken.

"We kwamen niet alleen om te zeggen 'oh, we kwamen bijna in de buurt'," zei hij. "We moeten de resultaten behalen zoals alle Europese of Zuid-Amerikaanse teams dat doen. We moeten ze evenaren."

Voorspelling Marokko - Spanje

Spanje heeft nog nooit verloren in hun drie eerdere ontmoetingen met Marokko (W2 D1), en ons voorspellingsmodel maakt ze sterke favorieten om door te gaan naar de laatste acht, waardoor ze een kans van 61,3% op de overwinning hebben.

Marokko claimde echter wel een 2-2 gelijkspel in de enige vorige WK-wedstrijd van de teams in 2018, en een herhaling - wat verlenging en mogelijk strafschoppen zou betekenen - krijgt een kans van 24%. 

De Atlas Lions hebben gezorgd voor een van de grote underdogverhalen van dit toernooi, maar hun kans op een historische overwinning wordt geschat op slechts 14,7%, waardoor ze grote outsiders zijn.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 05-12-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 05-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje op 6 december. Wie zal deze wedstrijd in de achtste finale winnen, Marokko of Spanje?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Marokko - Spanje'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl