Voorbeschouwing en voorspelling van Mexico - Polen

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd 2022 tussen Mexico en Polen, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in Groep C.

Bekijk de live uitslagen van Mexico - Polen.

Voorbeschouwing Mexico - Polen

Robert Lewandowski droomt ervan om voor de eerste keer te scoren op een WK als een duidelijke waarschuwing aan de tegenstanders van Polen in Groep C, Mexico.

De productieve spits speelde een grote rol in de kwalificatiecampagne van Polen met negen doelpunten en vier assists, met die 13 directe doelpunten twee keer zoveel als welke teamgenoot dan ook.

Hij slaagde er echter niet in om het net te vinden in 270 minuten spelen in zijn enige vorige WK-optreden in Rusland vier jaar geleden, waarbij Polen als laatste eindigde in hun groep.

Maar na het maken van 211 doelpunten op clubniveau sinds dat toernooi – 42 meer dan op één na beste Kylian Mbappe – staat de Barcelona-ster te popelen om dat recht te zetten in Qatar.

"Ik denk zeker aan het laatste WK", zei hij. "Scoren op een WK zou een enorme droom zijn en ik ga er alles aan doen om die droom waar te maken.

“Ik hoop dat het op dit WK gaat gebeuren. Ik ben blij met alles wat ik heb bereikt en deze herinneringen aan het WK, dus nu is het tijd om te genieten.”

Het vroege vertrek van Polen uit Rusland was niets nieuws. Ze hebben zich gekwalificeerd voor drie van de afgelopen vijf edities, maar zijn sinds 1986 niet verder gekomen dan de groepsfase.

Dat staat in schril contrast met de eerste tegenstanders Mexico, die in elk van hun laatste acht finale-optredens uit hun eerste-ronde-groep zijn gevorderd, en de laatste keer dat niet lukte in 1978.

Mexico heeft de openingswedstrijd in vijf van de afgelopen zes WK-toernooien gewonnen, hoewel hun opmars wordt bedreigd in een groep die ook Argentinië en Saoedi-Arabië omvat.

Hoofdcoach Gerardo Martino staat onder druk vanwege een aantal tegenvallende resultaten en prestaties dit jaar, zozeer zelfs dat hij zichzelf "volksvijand nummer één" heeft genoemd.

"Ik zie mensen blij dat een collega verliest of slecht presteert op het werk", voegde hij eraan toe tijdens een vurige persconferentie in september. “Ik merk dat een omgeving zich hier prettig bij voelt.

“De grote zorg is welke impact dit heeft op de spelersgroep. Elke keer moeten ze erop uit om de coach te verdedigen, en op zich is het moeilijk om een ​​speler te zijn."

Mexico's opwarmingsvriendschappelijke wedstrijden culmineerden in een 2-1 nederlaag tegen Zweden, waarmee het de derde nederlaag in vijf wedstrijden was, terwijl Polen back-to-back wedstrijden won zonder toe te geven.

Voorspelling Mexico - Polen

Deze wedstrijd in Stadium 974 zou een grote bijdrage kunnen leveren aan het bepalen welke kant zich bij de laatste 16 voegt bij de favorieten van veel mensen, Argentinië.

Mexico staat 13 plaatsen hoger dan Mexico in de laatste FIFA-ranglijst, hoewel ons supercomputer-voorspellingsmodel de partijen nauwelijks kan scheiden.

Polen heeft een kans van 35% om te winnen, vergeleken met 35,1% voor Mexico, met een voorspelde trekking van 29,2%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Mexico - Polen

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 21-11-2022 19:23 | Bijgewerkt op: 21-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Mexico - Polen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Mexico - Polen. Wie zal deze wedstrijd in groep C winnen, Mexico of Polen?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Mexico - Polen'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.