Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Ecuador

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Nederland en Ecuador, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep A.

Bekijk de live uitslagen van Nederland - Ecuador.

Voorbeschouwing Nederland - Ecuador

Ecuador denkt dat ze Nederland kunnen kwetsen terwijl ze een grote stap richting de knock-outrondes willen zetten door opnieuw voor een WK-verrassing te zorgen.

De Zuid-Amerikaanse ploeg bereikte afgelopen zondag de overwinning op gastland Qatar tijdens de toernooiopener.

Een tweehonkslag van Enner Valencia zorgde voor een 2-0 overwinning, waardoor Ecuador voor het eerst sinds 2006 de kans kreeg om te zegevieren in hun eerste twee wedstrijden van een WK.

Maar hun staat van dienst ten opzichte van Europese landen suggereert dat het een moeilijke uitdaging zal worden.

Ecuador is inderdaad puntloos in hun laatste vier WK-wedstrijden tegen Europese teams (D1 L3) en scoorde slechts één keer in die vier wedstrijden.

Nederland is ondertussen ongeslagen in de laatste acht WK-duels tegen Zuid-Amerikaanse teams (W5 D3), sinds een 3-2 nederlaag tegen Brazilië in de kwartfinales in 1994, hoewel die reeks een penalty shoot-out-nederlaag bevat tegen Argentinië in de halve finales van 2014.

Maar na Argentinië dinsdag te hebben zien verbluffen door Saoedi-Arabië, hoopt Ecuador-doelman Hernan Galindez dat Ecuador het formulier uit het raam kan gooien en de controle over Groep A kan overnemen.

"Ik denk dat de nederlaag van Argentinië niet de laatste verrassing van dit WK zal zijn", zei Galindez.

“Ondanks de overwinning van Nederland waren ze tegen Senegal gelijkwaardig. Er zijn zeker manieren om Nederland pijn te doen.

"Het wordt een zware wedstrijd, maar ik verwacht dat Nederland ons met respect benadert."

De Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk was het eens met de beoordeling van Galindez van de prestatie van Oranje in een 2-0 overwinning op Senegal, waarin hij veel ruimte voor verbetering zag.

"In de toekomst probeerden we soms dingen te forceren, en lieten we ons te vaak blootstellen aan de tegenaanvallen van Senegal", zei hij tegen de NOS.

"Dat is een gebied waarop we ons moeten verbeteren, want het is een kunst waar onze volgende tegenstander, Ecuador, erg goed in is.

"Maar ik ben optimistisch, want ik heb het gevoel dat we beter gaan worden."

Voorspelling Nederland - Ecuador

Deze twee teams hebben elkaar nog nooit ontmoet in competitieve actie, de Oranje won een van hun twee eerdere vriendschappelijke wedstrijden, en de supercomputer van de analist verwacht dat Nederland zal kunnen beginnen na te denken over de knock-outs met een overwinning in deze.

De mannen van Van Gaal krijgen een solide kans van 54,1 procent om te zegevieren, vergeleken met 20,8 procent voor Ecuador en 25,1 procent voor de loting.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Ecuador

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 24-11-2022 17:00 | Bijgewerkt op: 24-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Ecuador'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Nederland - Ecuador. Wie zal deze wedstrijd in groep A winnen, Nederland of Ecuador?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Ecuador'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken