Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Qatar

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Nederland en Qatar, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in Groep A.

Bekijk de live uitslagen van Nederland - Qatar.

Voorbeschouwing Nederland - Qatar

Dit was niet de manier waarop Qatar wilde dat hun thuistoernooi zou verlopen.

Met bijna 12 jaar voorbereidingstijd probeerden de Marrons zichzelf in staat te stellen een inspirerende underdog te zijn op hun WK.

Dat is niet het geval gebleken, met nederlagen tegen Ecuador en Senegal waardoor ze het eerste gastland ooit werden dat werd uitgeschakeld na twee wedstrijden van een WK-toernooi.

Qatar heeft echter nog één wedstrijd te gaan, en misschien wel de meest glamoureuze, terwijl ze zich voorbereiden op hun laatste optreden tegen Nederland.

De mannen van Felix Sanchez zullen niet alleen een grote scalp willen claimen om op een hoogtepunt uit te gaan, maar zullen ook graag een nederlaag willen vermijden, aangezien geen enkel gastland ooit meer dan drie wedstrijden op een WK heeft verloren.

Nederland voerde de groep aan na de tweede speeldag, maar slechts net, na een weinig inspirerend 1-1 gelijkspel tegen Ecuador dat hen boven La Tri hield op doelsaldo, en een punt voorsprong op het als derde geplaatste Senegal.

De ploeg van Louis van Gaal gaat door als ze dinsdag een nederlaag vermijden en de geschiedenis aan hun kant hebben, want alleen in 1978 (tegen Schotland) verloor Nederland de laatste groepswedstrijd op het WK (exclusief de tweede groepsfase), won vier en gelijkspel drie.

De ervaren coach heeft erkend dat zijn team nog niet op gang is gekomen in Qatar en zei vrijdag: "Als we wereldkampioen willen worden, moeten we veel verbeteren, omdat de kwaliteit van de tegenstanders waarmee we het nog moeten opnemen veel te wensen overlaat. hoger level."

Een 2-0 overwinning tegen Senegal in hun opener voelde enigszins gelukkig, terwijl ze op het houtwerk moesten vertrouwen om te voorkomen dat Ecuador terugkwam van een achterstand om hen te verslaan.

Hoewel Qatar niet een van de betere tegenstanders is waarnaar Van Gaal zal hebben verwezen, zullen de Nederlanders ervoor moeten zorgen dat ze in hun spel zijn in het Al Bayt Stadium.

Sánchez zei vrijdag na de nederlaag tegen Senegal: "We zijn van plan competitief te zijn [tegen Nederland]. We kunnen zo'n kans niet missen om tegen Nederland te spelen, dus ons plan, het doel is om een ​​goede wedstrijd te spelen."

Ze zouden hoop kunnen putten uit het feit dat het gastland hun laatste groepswedstrijd in vijf van de laatste zes World Cups heeft gewonnen (waaronder zowel Japan als Zuid-Korea als gezamenlijke gastlanden in 2002), waarbij Rusland in 2018 met 3-0 verloor van Uruguay. in de andere.

Voorspelling Nederland - Qatar

Volgens ons wedstrijdvoorspellingsmodel wordt dit een regelrechte overwinning voor Nederland, met een kans van 82,9% om alle drie de punten te pakken.

De supercomputer heeft een kans van 11,5% op een gelijkspel toegekend, terwijl wat een beroemde overwinning voor Qatar zou zijn, slechts een kans van 5,6% heeft.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Qatar

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-11-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 28-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Nederland - Qatar. Wie zal deze wedstrijd in groep A winnen, Nederland of Qatar?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken