Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - VS

Na het winnen van groep A staat Nederland tegenover de tweede plaats van groep B USA in de achtste finales van Qatar 2022. We kijken vooruit naar de knock-outwedstrijd voorafgaand aan de aftrap in het Khalifa International Stadium op zaterdag.

Bekijk de live uitslagen van Nederland - VS.

Voorbeschouwing Nederland - VS

De groepsfase bestond niet uit ideale optredens voor de Nederlanders. Nederland wil heel graag goed spelen, maar het verslaan van de Verenigde Staten en het bereiken van een WK-kwartfinale is hun primaire focus.

Dit is tot nu toe een teleurstellend toernooi geweest van Oranje, hoewel ze nog steeds bovenaan staan ​​in Groep A met twee overwinningen en een gelijkspel in hun wedstrijden tegen Senegal, Ecuador en Qatar.

Coach Louis van Gaal zei tegen de media dat hij naar huis moest vliegen als het voetbal "zo verschrikkelijk saai" was, maar dat het effectief is, lijdt geen twijfel.

Afgezien van penalty's is Van Gaal ongeslagen in zijn 10 WK-wedstrijden als coach. Alleen Felipe Scolari (12) en Mario Zagallo (11) hebben langere ongeslagen reeksen genoten om hun finalecarrière te beginnen.

De coach lijkt zijn spelers aan boord te hebben, zo zei Marten de Roon: “We zijn zoekende, dat is duidelijk. We hopen dat het beter wordt, dat hopen we allemaal.

“Maar het eerste doel is om door te gaan naar de volgende ronde. We spelen hier niet bewust slecht. Heeft een van jullie misschien de oplossing?

“Natuurlijk zouden we het liefst iedereen van het tapijt spelen en elke keer met 5-0 winnen en wereldkampioen worden, maar zo simpel is het niet. Winnen telt op zaterdag, maar hoe we het doen, doet er minder toe. Desnoods via strafschoppen.

“Ik vind het niet erg om wereldkampioen te worden zonder een goede wedstrijd te hebben gespeeld. Het positieve is dat we niet hebben verloren. Dat geeft ons misschien ook het vertrouwen dat het alleen maar beter kan.”

Oranje bereikte in vier van de laatste vijf optredens op het WK minimaal de kwartfinale en eindigde bij de laatste 16 in 2006.

Ondertussen hebben de Verenigde Staten drie van hun vier wedstrijden in de achtste finales verloren en wonnen ze pas in 2002 van Mexico.

Ze hebben slechts één van de vijf ontmoetingen met Nederland gewonnen - allemaal in vriendschappelijke wedstrijden - hoewel die overwinning in hun laatste dergelijke wedstrijd in 2015 was. B ongeslagen tegen Wales, Engeland en Iran zonder een doelpunt in open spel. Dat is in ieder geval gedeeltelijk te danken aan sterk spel op het middenveld met Tyler Adams, Yunus Musah en Weston McKennie die een team leiden dat 75,1% van hun passes heeft voltooid en eindigde in het laatste derde deel. Dat is goed genoeg voor de zevende plaats op het toernooi achter Spanje, Argentinië, Portugal, Frankrijk, Duitsland en Brazilië op weg naar de laatste groepsfase-wedstrijden van vrijdag.

Voorspelling Nederland - VS

Nederland speelt misschien niet goed, maar de supercomputer verwacht dat hun wingewoonte zal aanhouden. Ze zijn 51,9% favorieten voor deze.

De voorspelling van de VS heeft een kans van 22,0%, terwijl een gelijkspel dat strafschoppen zou betekenen een kans van 26,1% heeft.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - VS

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 02-12-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 02-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - VS'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - VS op 3 december. Wie zal deze wedstrijd in de achtste finale winnen, Nederland of VS?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - VS'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl