Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Argentinië

In een cruciale laatste wedstrijd in Groep C neemt het Polen van Robert Lewandowski het op tegen het Argentinië van Lionel Messi, met beide als doel hun WK te verlengen.

Bekijk de live uitslagen van Polen - Argentinië.

Voorbeschouwing Polen - Argentinië

Na slechts een paar wedstrijden elk, is het al een WK op en neer geweest voor twee van de beste spelers ter wereld.

Robert Lewandowski uit Polen was de boosdoener op de eerste speeldag toen hij een tamme penalty gered zag in het 0-0 gelijkspel met Mexico, voordat hij werd verzilverd toen hij zijn allereerste WK-doelpunt claimde in de 2-0 overwinning op Saoedi-Arabië.

Lionel Messi scoorde zijn strafschop in de eerste wedstrijd van Argentinië, hoewel hij niet kon voorkomen dat zijn team een ​​vernederende 2-1 nederlaag leed tegen Saoedi-Arabië, maar vervolgens zette zijn voortreffelijke schot La Albiceleste op weg naar een 2-0 overwinning tegen Mexico.

Deze twee supersterren zullen zeker vooraan staan ​​als ze woensdag in hun laatste wedstrijd van groep C botsen.

Overwinning voor een van beide bevestigt hun doorgang naar de knock-outfase, met een gelijkspel dat ook goed genoeg is voor de Polen.

Een nederlaag zou Argentinië uitschakelen, met een gelijkspel waardoor ze zweten over de uitkomst van Saoedi-Arabië tegen Mexico.

De geschiedenis zou echter aan hun kant kunnen staan, met hun laatste ontmoeting op een WK in 1978, waar Argentinië met 2-0 won voordat ze de trofee voor het eerst in de wacht sleepten (Polen won hun enige andere WK-clash met 3-2). in 1974).

De mannen van Lionel Scaloni zullen echter veel werk moeten verzetten, aangezien Polen in elk van hun laatste drie WK-wedstrijden de nul hield, inclusief beide in Qatar tot nu toe, ondanks 27 schoten (negen op doel).

Polen wil zich voor het eerst sinds het toernooi van 1986 onder Antoni Piechniczek kwalificeren voor hun WK-groep en ze bleven voor het laatst ongeslagen in alle drie de wedstrijden in hun eerste ronde-groep in 1982.

Na zijn wedstrijdwinnende optreden tegen Mexico zei Messi: “Vandaag is er weer een WK voor ons begonnen... We kunnen nu niet opgeven; we hebben finales vanaf dit punt en kunnen geen fout maken.

De Poolse coach Czeslaw Michniewicz zei na Lewandowski's eerste WK-staking "één speler zal de wedstrijd niet alleen winnen". Hij zou gelijk kunnen hebben, maar als er ooit een wedstrijd zou zijn om te bewijzen of hij gelijk heeft, zou het deze kunnen zijn.

Voorspelling Polen - Argentinië

Ondanks dat Polen koploper is in Groep C, maakt onze supercomputer Argentinië tot favoriet voor deze, waarbij Scaloni's ploeg een kans van 64,8% heeft om te winnen in Stadion 974.

Polen hebben slechts 13,8% kans op de overwinning, maar ze zullen ook tevreden zijn met een gelijkspel, dat heeft een kans van 21,4%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Argentinië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 29-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 29-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Argentinië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Polen - Argentinië. Wie zal deze wedstrijd in groep C winnen, Polen of Argentinië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Argentinië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl