Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Saoedi-Arabië

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Polen en Saoedi-Arabië, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep C.

Bekijk de live uitslagen van Polen - Saudi-Arabië.

Voorbeschouwing Polen - Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië heeft zeker het resultaat van het WK 2022 geproduceerd toen ze deze week Lionel Messi's Argentinië verbluften, maar daar zijn ze nog niet klaar.

De mannen van Herve Renard kwamen van een achterstand en versloegen de Albiceleste met 2-1 en scoorden met hun enige twee schoten voor een van de grootste tegenslagen ooit van het toernooi.

De kansen waren hoog tegen Saoedi-Arabië in die wedstrijd, aangezien ze op speeldag twee opnieuw zullen zijn als ze Polen aanpakken.

Saoedi-Arabië heeft negen van zijn tien WK-duels tegen Europese oppositie verloren, waaronder elk van de laatste acht op rij.

Die sombere reeks omvatte een 8-0 vernedering door Duitsland in 2002, maar aanvaller Saleh Al Shehri weet dat dit een heel ander team is.

"Dat was in het verleden een nederlaag", zei Al Shehri. "Ik denk dat we als land terug willen en als team naar de top willen gaan.

“En ik denk dat we in de 20 jaar veel hebben gewerkt, we hebben hard gewerkt. Nu, in 2022, hebben we in Qatar geschiedenis geschreven en er komt nog meer.”

Al Shehri scoorde de gelijkmaker tegen Argentinië, waardoor Saoedi-Arabië op weg was naar een tweede opeenvolgende WK-overwinning na opnieuw een 2-1 succes tegen Egypte in 2018.

Saoedi-Arabië had slechts twee van hun vorige 15 wedstrijden in de finale gewonnen - opnieuw op rij in 1994 - terwijl dit de eerste keer is dat ze tweemaal in opeenvolgende wedstrijden hebben gescoord.

Ze hebben er echter nog nooit drie gescoord in een WK-wedstrijd en staan ​​tegenover een Pools team dat op zoek is naar een derde nul op rij - de laatste keer dat zo'n reeks werd behaald tussen 1974 en 1978.

"Ik denk aan de druk", voegde Al Shehri eraan toe. “Elke wedstrijd heeft zijn eigen druk.

“We hebben één opdracht perfect gedaan. Het zit erop en we wachten op de volgende wedstrijd tegen Polen. De druk is er altijd als je op dit topniveau speelt."

Polen is achterin misschien krap, maar had het moeilijk in de aanval en probeerde slechts zes schoten in het 0-0 gelijkspel met Mexico.

Het was hun zesde doelpuntloos gelijkspel in 35 WK-wedstrijden, goed voor 17% - het grootste percentage van een team dat 15 of meer wedstrijden speelde.

Voorspelling Polen - Saoedi-Arabië

Saudi-Arabië heeft Argentinië misschien verslagen, maar de supercomputer verwacht nog steeds niet dat ze dat zullen opvolgen met een overwinning tegen Polen. Ze krijgen slechts 20,0% kans.

Polen is duidelijk favoriet met 55,5% … of staat er nog een 0-0 op het spel? Het gelijkspel wordt met 24,5% waarschijnlijker beoordeeld dan een overwinning in Saoedi-Arabië.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Saudi-Arabië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 25-11-2022 14:00 | Bijgewerkt op: 25-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Saoedi-Arabië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Polen - Saoedi-Arabië. Wie zal deze wedstrijd in groep C winnen, Polen of Saoedi-Arabië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Polen - Saoedi-Arabië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl