Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Ghana

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd 2022 tussen Portugal en Ghana, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in Groep H.

Bekijk de live uitslagen van Portugal - Ghana.

Voorbeschouwing Portugal - Ghana

Portugal zal zich niet laten afleiden door de furore rond Cristiano Ronaldo terwijl ze hun WK-campagne van start willen laten gaan, zegt Ruben Dias.

Ronaldo's opruiende interview met Piers Morgan was het hot topic voorafgaand aan Portugal's openingswedstrijd in Groep H in Qatar tegen Ghana op donderdag in Stadium 974.

De aanvoerder van Portugal hield vol dat er geen problemen zijn veroorzaakt in de ploeg, ondanks wat een ijzig gesprek leek met zijn nu ex-Manchester United-teamgenoot Bruno Fernandes bij diens aankomst in het trainingskamp van het team.

Centrale verdediger Dias wuifde echter elke kans weg dat Ronaldo's situatie een afleiding zou blijken te zijn.

"Ik denk niet dat Cristiano's affaires een deuk hebben veroorzaakt in wat we hier proberen te bereiken, dus ik heb er niet veel over te zeggen", zei Dias dinsdag op een persconferentie.

“Ik denk dat we hier genoeg over hebben gesproken, er valt niet veel aan toe te voegen. Als team zullen we ons nu op het WK concentreren en niet op andere zaken.

“We zijn gefocust op het winnen van Ghana. De beste manier om te winnen is om je op één wedstrijd tegelijk te concentreren en dat is de beste manier om een ​​succesvol pad voor ons te hebben.”

Doorgaan vanuit groep H zal geen eenvoudige taak zijn voor Portugal.

Uruguay en Zuid-Korea zijn de andere teams in de groep, terwijl Ghana aan zijn vierde WK begint met een getalenteerde ploeg, zij het de jongste van het toernooi.

Inaki Williams, die van Spanje is overgestapt, vormt een bedreiging aan de top, met Mohammed Kudus en Thomas Partey die mooie seizoenen beleven bij respectievelijk Ajax en Arsenal.

Inderdaad, sinds de start van gedetailleerde Opta World Cup-gegevens, heeft Ghana gemiddeld de meeste schoten per wedstrijd in de World Cup van alle teams die in 2022 strijden (19).

“Ghana is fysiek een sterk team, ook technisch. Ze hebben voetballers die op het hoogste niveau in Europa spelen”, voegde Dias eraan toe.

"We zijn ons ervan bewust dat we tegenover een zeer gevaarlijk team staan. We zijn gefocust op wat we doen, maar zijn ons bewust van de moeilijkheden die Ghana met zich mee zal brengen.”

Voorspelling Portugal - Ghana

Portugal is grote favoriet op basis van ons voorspellingsmodel, dat de ploeg van Fernando Santos een kans van 69,6% op de overwinning geeft.

Ghana, dat op het WK 2014 met 2-1 verloor van Portugal, krijgt een kans van 11,9%, met een gelijkspel van 18,5%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Ghana

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 23-11-2022 17:00 | Bijgewerkt op: 23-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Ghana'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Portugal - Ghana. Wie zal deze wedstrijd in groep H winnen, Portugal of Ghana?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Ghana'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken