Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Uruguay

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Portugal en Uruguay, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep H.

Bekijk de live uitslagen van Portugal - Uruguay.

Voorbeschouwing Portugal - Uruguay

Portugal zal op wraakmissie zijn wanneer ze proberen om twee van de twee overwinningen te behalen op deze WK-maandag tegen Uruguay. Het was La Celeste die Portugal uit het WK 2018 duwde met een 2-1 overwinning in de etappe van de achtste finales in Sochi.

De dubbel van Edinson Cavani maakte een einde aan de zoektocht van Portugal om in 2018 tot kampioen gekroond te worden, waarbij Uruguay vervolgens met 2-0 verloor in een kwartfinale tegen de uiteindelijke kampioen Frankrijk.

De ploeg van Fernando Santos zette donderdag de eerste stap op weg naar de knock-outfase in Qatar door Ghana met 3-2 te verslaan, nadat Uruguay op een doelpuntloos gelijkspel werd gehouden door Zuid-Korea. Cristiano Ronaldo opende de score vanaf de penaltystip en werd de eerste man die de achterkant van het net vond in vijf World Cups.

Het ging echter lang niet allemaal van een leien dakje voor Portugal, en doelman Diogo Costa schonk Ghana bijna een laatste snik-gelijkmaker toen hij de bal naar buiten rolde en werd beroofd door Iñaki Williams, maar slaakte een diepe zucht van verlichting toen de aanvaller uitgleed.

Aanvaller Goncalo Ramos weet dat Portugal voor een grote test staat als ze het opnemen tegen de mannen van Diego Alonso in hun tweede Groep H-wedstrijd in het Lusail Stadium 

"Ze zijn erg sterk en gevaarlijk", zei Ramos. "[Diego] Godín is een geweldige speler, maar het uitkiezen van individuen in een team met zoveel kwaliteit is het niet waard."

Ramos voegde eraan toe: "Ik denk dat een team met onze kwaliteit favoriet moet zijn in elke wedstrijd. Een gelijkspel? We kijken naar geen enkele wedstrijd die aan een gelijkspel denkt."

Uruguay zou het eerste team kunnen worden dat zes keer op rij de nul houdt in de groepsfase van het WK in Al Daayen. Portugal verloor slechts één van zijn laatste 13 wedstrijden in de groepsfase op het WK, die nederlaag kwam door toedoen van Duitsland in 2014.

Voorspelling Portugal - Uruguay

Portugal heeft er alle vertrouwen in dat het op zes punten goed zit met nog één groepswedstrijd te spelen.

Volgens het model hebben de mannen van Santos een kans van 50,5% om twee overwinningen te behalen uit evenveel wedstrijden.

De kansen van Uruguay om een ​​eerste overwinning van het toernooi te claimen worden geschat op 23,4%, terwijl een gelijkspel 26,1% is.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Uruguay

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 27-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Uruguay'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Portugal - Uruguay. Wie zal deze wedstrijd in groep H winnen, Portugal of Uruguay?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Portugal - Uruguay'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl