Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Qatar - Ecuador

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Qatar en Ecuador, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd.

Bekijk de live uitslagen van Qatar - Ecuador.

Voorbeschouwing Qatar - Ecuador

Er zal geschiedenis worden geschreven wanneer gastland Qatar het WK 2022 op gang brengt met een wedstrijd tegen Ecuador en hun hoofdcoach Félix Sánchez zegt: "Je weet nooit wat er kan gebeuren".

Het Al Bayt-stadion is de locatie voor de openingswedstrijd van het toernooi op zondag en de eerste WK-wedstrijd van Qatar.

De kampioenen van de AFC Asian Cup 2019 zullen zich naar verwachting niet kwalificeren voor Groep A, waar ook Nederland en Senegal deel van uitmaken. De statistiek geeft Qatar de laagste kans om de groep te verlaten en de ronde van 16 te halen, namelijk slechts 24,97%.

Sánchez is realistisch over de vooruitzichten van het gastland, maar geniet van de uitdaging om verwachtingen te trotseren.

De Spanjaard zei: “Ik heb het natuurlijk niet over het winnen van het WK door Qatar, maar op een goed niveau strijden tegen die drie teams is onze uitdaging. Dan is dit voetbal en je weet nooit wat er kan gebeuren."

Ecuador staat op de 44e plaats op de wereldranglijst, slechts zes plaatsen hoger dan Qatar, terwijl ze zich voorbereiden op de strijd in Al Khor.

Hij zei: “Het WK is totaal anders dan de kwalificatiewedstrijden. Als we gaan spelen zoals we de kwalificaties hebben gespeeld, maken we hoogstwaarschijnlijk geen schijn van kans, want we gaan spelen tegen de Aziatische kampioenen, tegen de Afrikaanse kampioenen en tegen Nederland, die bij de laatste vier staan ​​in Europa.

"Het zijn teams die superieur zijn aan wat wij zijn, niet voor niets zaten we in pot vier bij de loting. Als we de beste waren geweest, hadden we in pot één of twee gezeten. We moeten het hen moeilijk maken, we moeten het steentje in hun schoen zijn.”

Als de geschiedenis iets afleidt, zou er op zondag entertainment moeten zijn, aangezien de afgelopen vier WK-openingswedstrijden 17 doelpunten hebben opgeleverd tegen een gemiddelde van 4,25 per wedstrijd.

Het Al Bayt-stadion is een gelukkig jachtgebied geweest voor Qatar, aangezien ze hun drie eerdere wedstrijden op de locatie met een totale score van 9-0 hebben gewonnen.

Voorspelling Qatar - Ecuador

Ecuador heeft zin om het feest te bederven en een winnende start te maken.

Volgens het voorspellingsmodel hebben de mannen van Alfaro een kans van 41,4% om alle drie de punten veilig te stellen in deze openingswedstrijd van groep A, met een gelijkspel van 29,0%.

Volgens het model hebben Qatar's een kans van 29,6% om als beste uit de bus te komen in wat hun beste kans lijkt te zijn om een historische overwinning te boeken.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Qatar tegen Ecuador

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 20-11-2022 12:07 | Bijgewerkt op: 20-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Qatar - Ecuador'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Qatar - Ecuador. Wie zal deze wedstrijd in groep A winnen, Qatar of Ecuador?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Qatar - Ecuador'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken