Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Saoedi-Arabië - Mexico

Mexico bereikt altijd de laatste 16 van het WK. Het is precies wat ze doen - vooruitgang na dat punt is het probleem geweest . We kijken vooruit naar Saoedi-Arabië vs. Mexico in Groep C.

Bekijk de live uitslagen van Saoedi-Arabië - Mexico.

Voorbeschouwing Saoedi-Arabië - Mexico

Mexico bereikt altijd de laatste 16 van het WK. Het is gewoon wat ze doen. Vooruitgang na dat punt is het probleem geweest.

Maar El Tri gaat woensdag naar hun laatste groep C-wedstrijd in het Lusail Stadium met het risico te worden uitgeschakeld, omdat ze Saudi-Arabië moeten verslaan om enige kans te maken op vooruitgang.

De ploeg van Tata Martino heeft tot nu toe weinig tekenen getoond van een dergelijk resultaat. Het speelde pas tegen Polen nadat Robert Lewandowski een strafschop had gered en vervolgens met 2-0 verloor van Argentinië.

Mexico is puntloos in vier WK-wedstrijden en heeft alleen een slechtere reeks te verduren in hun eerste 13 finalewedstrijden.

Ze hebben ook niet gescoord in een van die vier optredens, met 49 pogingen in die tijd die er slechts negen op doel opleverden.

Misschien zal hun geluk veranderen tegen Saoedi-Arabië, dat slechts één keer de nul heeft gehouden in 18 WK-wedstrijden - dat percentage van 5,6% is het slechtste in de toernooigeschiedenis onder teams die 10 of meer wedstrijden hebben gespeeld.

"Zolang we nog een kans hebben, moeten we het proberen", zei Martino na zijn verlies tegen Argentinië. "Saoedi-Arabië moet proberen te winnen en doelpunten te maken, en dat doen wij ook.

"Ik denk dat we in het leven en in dit geval met deze spelers gewend zijn om onszelf op te rapen, vooral als het moet. Het is echter moeilijk; het is zeker moeilijk.”

Saoedi-Arabië zou door kunnen gaan met een gelijkspel, al zullen ze moeten winnen om ervoor te zorgen dat ze niet worden beïnvloed door het resultaat tussen Polen en Argentinië.

Slechts één keer eerder kwamen ze door de groepsfase, bij hun eerste deelname in 1994.

"Ik hoop dat [de Saoedische fans] niet opgeven", zei coach Herve Renard na een 2-0 nederlaag tegen Polen.

“Als je fan bent, moet je je team steunen als het een fantastische dag is. Maar je moet je team ook steunen om geschiedenis te schrijven in de derde game. Ik zou graag nog één keer een groen stadion zien.”

Mexico is ongeslagen tegen Saoedi-Arabië en won vier van de vijf eerdere ontmoetingen, die allemaal plaatsvonden tussen 1995 en 1999.

Voorspelling Saoedi-Arabië - Mexico

Ondanks hun recente WK-ellende, is Mexico een sterke favoriet om de overwinning te behalen die ze nodig hebben om in de strijd te blijven. De supercomputer beoordeelt hun kansen op 56,4%.

Een tweede Saoedi-Arabië dat de groepsfase van streek maakt, krijgt slechts een kans van 21,2%, terwijl de kans op gelijkspel - waarbij Mexico wordt uitgeschakeld en misschien ook niet genoeg is voor Saoedi-Arabië - een kans van 22,4% heeft.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Saoedi-Arabië - Mexico

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 29-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 29-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Saoedi-Arabië - Mexico'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Saoedi-Arabië - Mexico. Wie zal deze wedstrijd in groep C winnen, Saoedi-Arabië of Mexico?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Saoedi-Arabië - Mexico'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport