Voorbeschouwing en voorspelling van Servië - Zwitserland

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Servië en Zwitserland, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in groep G.

Bekijk de live uitslagen van Servië - Zwitserland.

Voorbeschouwing Servië - Zwitserland

De Servische middenvelder Sergej Milinkovic-Savic zou hebben geaccepteerd dat een overwinning in hun laatste Groep G-wedstrijd tegen Zwitserland waarschijnlijk voldoende zou zijn om door te gaan naar de knock-outfase van het WK.

De ploeg van Dragan Stojkovic heeft tot nu toe slechts één punt gepakt uit hun twee wedstrijden, de laatste keer dat ze in een 3-3 gelijkspel kwamen tegen Kameroen , maar ze hebben nog steeds een kans om door te gaan, hoewel ze Kameroen nodig hebben om te verliezen van Brazilië.

Ervan uitgaande dat dat gebeurt, zou een overwinning van Servië voldoende zijn, terwijl Zwitserland slechts een gelijkspel vereist.

Ze bevinden zich in een gevaarlijke positie, maar Milinkovic-Savic houdt vol dat het geen verrassing is. Op de vraag of hij deze situatie vooraf zou hebben genomen, zei hij: “Natuurlijk. Toen we de loting en het speelschema zagen, wisten we dat alles zou afhangen van de laatste wedstrijd.

"We moeten deze kans met beide handen aangrijpen."

Het gelijkspel van Servië met Kameroen was misschien wel een gemiste kans, aangezien ze in de tweede helft met 3-1 voor stonden.

Aanvoerder Dusan Tadic zei: “Het is zeker moeilijk, want we stonden met 3-1 voor en je bent niet blij als je met een gelijkspel eindigt.

"We creëerden veel kansen, maar de tegengoals die we incasseerden, mochten natuurlijk niet gebeuren. Het begint bij het middenveld en de verdediging. We weten nu dat we een overwinning in de laatste ronde nodig hebben."

Een nederlaag vermijden is waarschijnlijk genoeg voor de Zwitser, maar baas Murat Yakin zal zijn spelers eropuit sturen met duidelijke instructies om te proberen de wedstrijd te winnen.

Hij zei: “We zullen de juiste balans moeten vinden. Ik denk dat we het dominante team kunnen zijn, dat hebben we in het verleden bewezen. Het wordt spannend, we hebben een goede start nodig. 

"Als hoofdtrainer kun je niet een team op pad sturen en zeggen dat een gelijkspel voldoende is.

"Natuurlijk willen we proberen deze wedstrijd te winnen, we weten dat we de vaardigheden en kwaliteit hebben om dat te doen. Hopelijk zijn we goed voorbereid, en dan ben ik ervan overtuigd dat we het dominante team zullen zijn, we zullen meer risico's nemen.

"Het wordt een spannende wedstrijd, we willen ons concentreren op voetbal, al het andere interesseert me niet echt."

Voorspelling Servië - Zwitserland

Onze supercomputer gelooft dat alle drie de uitkomsten een duidelijke mogelijkheid zijn met weinig verschil.

Servië heeft een kans van 39% om de drie punten te claimen die ze nodig hebben, terwijl Zwitserland een kans van 34,6% heeft om te winnen. De trekking komt uit op 26,4%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Servië - Zwitserland

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 01-12-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 01-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Servië - Zwitserland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Servië - Zwitserland op 2 december. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Servië of Zwitserland?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Servië - Zwitserland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.