Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Costa Rica

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Spanje en Costa Rica, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in groep E.

Bekijk de live uitslagen van Spanje - Costa Rica.

Voorbeschouwing Spanje - Costa Rica

Geen enkel ander land heeft meer WK-openingswedstrijden verloren dan de zeven van Spanje, en hoofdcoach Luis Enrique hoopt dat zijn ploeg woensdag niet opnieuw een fout maakt tegen Costa Rica in Groep E.

Spanje is niet meer teruggekeerd naar een grote toernooifinale sinds ze tussen 2008 en 2012 twee Europese kampioenschappen en een wereldbeker won.

Maar een nieuwe generatie opwindende jongeren wekt hoop op een terugkeer naar die gloriedagen, met spelers als Pedri en Ansu Fati die voor een nieuwe vonk zorgen.

Spanje's jongste WK-doelpuntenmaker ooit was een 22-jarige Fernando Torres tijdens de editie van 2006, maar een reeks spelers zou dat in Qatar kunnen doorbreken.

Luis Enrique speelde tussen 1994 en 2002 twaalf WK-wedstrijden voor Spanje als speler, hoewel hij nooit verder kwam dan de kwartfinale.

Hij hoopt echter verder te komen dan dat als hun hoofdcoach, door verslaggevers te vertellen: "Ons doel is om zeven wedstrijden in Qatar te spelen."

Marco Asensio zou in de rij kunnen staan ​​na een indrukwekkend optreden in een vriendschappelijke overwinning op Jordan, waarbij Enrique zei: “Hij [Asensio] is op een ander niveau geweest, uitstekend.

"Met die instelling, met de kwaliteit die hij heeft, kan hij overal spelen."

De tegenstanders van woensdag, Costa Rica, hebben slechts vijf WK-wedstrijden gewonnen, hoewel drie daarvan in hun openingswedstrijd van het toernooi kwamen.

Luis Fernando Suárez, hoofdcoach van Costa Rica, was vol lof over de speelstijl van zijn Spaanse tegenhanger, maar voelt ook dat zijn ploeg klaar is om competitief te spelen.

"Hij [Luis Enrique] is een geweldige coach", zei Suarez. "Ondanks alles wat er gebeurt, zal Spanje altijd op dezelfde manier spelen.

“We zitten al heel lang in WK-modus. De groep voelt zich best goed en is bereid alles te geven.”

Voorspelling Spanje - Costa Rica

Hoewel het record van Spanje in openingswedstrijden van de Wereldbeker wankel is, zouden ze meer dan genoeg kwaliteit moeten hebben om Costa Rica te passeren in het Al Thumama-stadion op woensdag.

Volgens onze supercomputer heeft de ploeg van Luis Enrique een kans van 82,7% om de wedstrijd te winnen, vergeleken met de 5,4% van Costa Rica. Er zouden een paar vroege zenuwen uit Spanje kunnen zijn in de eerste WK-ervaring van veel van hun spelers, dus de kans van 11,9% dat de teams gelijkspelen is niet uitgesloten.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Costa Rica

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 22-11-2022 17:00 | Bijgewerkt op: 22-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Costa Rica'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Spanje - Costa Rica. Wie zal deze wedstrijd in groep E winnen, Spanje of Costa Rica?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Costa Rica'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl