Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Duitsland

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Spanje en Duitsland, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep E.

Bekijk de live uitslagen van Spanje - Duitsland.

Voorbeschouwing Spanje - Duitsland

Na een schokkende 2-1 nederlaag tegen Japan op de eerste speeldag, zou Duitsland idealiter een snelle en directe reactie kunnen gebruiken.

Helaas voor hen wacht Die Nationalelf zondag in het Al Bayt-stadion op een Spaanse ploeg die de laatste keer opmerkelijk met 7-0 won van Costa Rica.

Duitsland weet dat een nederlaag hen zou kunnen veroordelen tot een tweede opeenvolgende uitschakeling in de groepsfase op het WK, een verbazingwekkende gang van zaken gezien het feit dat ze vóór 2018 niet waren gefaald om voorbij de eerste ronde van het toernooi sinds 1938 te komen.

Een ander verlies zou Duitsland voor het eerst drie keer op rij een WK-nederlaag bezorgen – ze zijn ook nog nooit eerder twee keer verslagen in de groepsfase van een enkele editie.

De druk ligt al op hoofdcoach Hansi Flick, die suggereerde dat een van zijn belangrijkste doelstellingen voor de wedstrijd van zondag is om ervoor te zorgen dat het team gelooft dat ze kunnen zegevieren.

"Het team en iedereen kan zich altijd ontwikkelen", zei hij. “Daarom heeft het team nog steeds potentieel, dat het op dit moment niet helemaal waarmaakt.

“Toch geloof ik dat we goede kwaliteit hebben. Ja, we vertrouwen het team. We zijn positief en willen gewoon heel graag zien dat we deze wedstrijd van zondag tegen Spanje positief benaderen.

"Het is gewoon belangrijk om met nederlagen om te gaan, maar ook om je hoofd leeg te maken en je te concentreren op de nieuwe taak. Dat is ons doel, om het team zover te krijgen dat ze van nature geloven dat ze dit ding zondag in de goede richting kunnen duwen. .”

Ongeacht het geloof van Duitsland, kan de ploeg van Flick in ieder geval troost putten uit het feit dat ze vrijwel weten hoe Spanje zal spelen - Luis Enrique doet nooit geheimzinnig over zijn verwachtingen voor La Roja.

In hun vernietiging van Costa Rica registreerde Spanje een balbezit van 81,9%, een nieuw record gevestigd sinds Opta deze gegevens beschikbaar heeft in het WK (van 1966), waarmee het de 80,3% van Argentinië tegen Griekenland in 2010 overtrof.

Dat was Spanje's grootste WK-overwinning ooit en ze kunnen ook bogen op een sterk recent record op Duitsland, waarbij ze slechts één van hun vorige zeven ontmoetingen hebben verloren.

Toegegeven, Spanje heeft de eerste twee wedstrijden van een WK slechts drie keer gewonnen en niet sinds 2006, maar Luis Enrique was na de overwinning in Costa Rica onvermurwbaar dat zelfgenoegzaamheid geen probleem zal zijn.

Dit mag dan een jonge Spaanse ploeg zijn, ze hebben lang geleken op een enorm verenigde eenheid onder leiding van Luis Enrique, die fungeert als een soort drukspons, en Rodri gelooft dat hun algehele band hun belangrijkste kracht is.

"Het is waar dat we al een hele tijd heel goed werken, misschien op het gebied van resultaten", zei hij. "Tegenwoordig is er in het voetbal een grote gelijkheid, maar de prestatie was er [tegen Costa Rica] en het was goed.

“De sensaties waren geweldig, het team is heel in elke linie, verdedigend en aanvallend werkte het team als een accordeon.

"De doelpunten voor mij waren een gevolg van ons spel, en wat ik onlangs leuker vond, is dat we weten dat het collectief ons succes zal brengen.

"Daarom was iedereen opmerkelijk, had iedereen een grote bijdrage en respecteerde iedereen zijn positie en zijn rol."

Voorspelling Spanje - Duitsland

De kans is groot dat dit close wordt.

Spanje gaat de wedstrijd in als favoriet met een kans van 42,7% op succes, volgens ons voorspellingsmodel, maar dit betekent dat er een kans van 57,3% is dat ze niet winnen.

Dat omvat de 31,9% kans van Duitsland om als overwinnaar uit de bus te komen, wat ook benadrukt hoe moeilijk het is om deze game vanaf het begin te callen.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Duitsland

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 26-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 26-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Duitsland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Spanje - Duitsland. Wie zal deze wedstrijd in groep F winnen, Spanje of Duitsland?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Spanje - Duitsland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken