Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van Tunesië - Australië

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Tunesië en Australië, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep D.

Bekijk de live uitslagen van Tunesië - Australië.

Voorbeschouwing Tunesië - Australië

Australië en Tunesië hebben honger naar een zeldzame WK-overwinning wanneer ze elkaar zaterdag ontmoeten in het Al Janoub-stadion, wetende dat ze een grote stap kunnen zetten in de richting van de knock-outfase.

Nadat Australië met 4-1 in brand werd gestoken door Frankrijk, zal Graham Arnold proberen zijn ploeg op te hitsen voor een duel met een Tunesische ploeg die genoot van enorme steun tegen Denemarken en een 0-0 gelijkspel verdiende tegen de halve finalisten van het EK.

Dat resultaat voor Tunesië - slechts een tweede nul voor het team in 16 wedstrijden op het WK - heeft de hoop gewekt om voor het eerst verder te komen dan de groepsfase, op wat hun zesde WK is.

"We willen deze ronde voorbij komen, dit is ons hoofddoel en we zijn vrij optimistisch over het bereiken van dit doel", zei coach Jalel Kadri.

Het is een geweldige kans voor hen tegen een ploeg van Socceroos die de leiding nam tegen Frankrijk voordat ze werden weggeblazen door de vuurkracht van de WK-houders.

Australië heeft 11 van hun 17 wedstrijden op het WK verloren (65%) en slaagde er niet in om te winnen in hun laatste zeven optredens op dit podium, hun langste winless streak in de competitie.

Tunesië had slechts 38,7% balbezit tegen Denemarken en hun passnauwkeurigheid in de helft van de tegenstander was een teleurstellende 55,4% in het nul-nul gelijkspel.

Ondertussen had Australië slechts 37,6% balbezit tegen Frankrijk, en de uitkomst van die wedstrijd betekent dat ze nu slechts één keer de nul hebben gehouden in 17 WK-wedstrijden.

Kadri zei: "We spelen tegen een sterke groep en vandaag hebben we één punt, en we moeten deze energie die we hebben ook in de volgende wedstrijd steken."

Hij zei over de rauwe steun van het publiek voor zijn team: "Het geeft ons een geweldige lift en we kijken er naar uit om te zien dat de fans dat blijven doen."

De Australische middenvelder Jackson Irvine, die in Duitsland clubvoetbal speelt voor St Pauli, wil na de uitslag van Frankrijk een reactie zien.

Hij zei: “Je teleurgesteld voelen… is een enorm bewijs van de mentaliteit van de groep en dat verlangen om te winnen en resultaten te behalen, en het is zeker iets dat we de hele tijd in ons hebben en blijven hebben tijdens deze volgende paar grote wedstrijden. ”

Onder verwijzing naar de "heel andere oppositie", voorspelde Irvine: "Het spel zal op een totaal andere manier vloeien."

Voorspelling Tunesië - Australië

Tunesië krijgt een kans van 47,3% om deze te winnen, terwijl Australië slechts 25,6% kans heeft om de drie punten te pakken, volgens ons voorspellingsmodel.

De gelijkspel is daarom een kans van 27,1%, maar met de inzet zo hoog, is de overwinning absoluut noodzakelijk voor beide teams. Je zou je kunnen voorstellen dat een gelijkspel waarschijnlijk een verpletterende klap zou zijn voor de hoop van elk team om de laatste 16 te bereiken.

Dit wordt pas de derde ontmoeting tussen Tunesië en Australië - Australië won met 3-0 in een vriendschappelijke wedstrijd in 1997, voordat Tunesië met 2-0 won op de Confederations Cup 2005.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Tunesië - Australië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 25-11-2022 11:00 | Bijgewerkt op: 25-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Tunesië - Australië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Tunesië - Australië. Wie zal deze wedstrijd in groep D winnen, Tunesië of Australië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Tunesië - Australië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl