Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Wales - Engeland

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Wales en Engeland in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in Groep B.

Bekijk de live uitslagen van Wales - Engeland.

Voorbeschouwing Wales - Engeland

Marcus Rashford wuifde de suggestie weg dat Engeland te conservatief zou zijn onder Gareth Southgate, omdat hij erop stond dat ze een killersinstinct hebben.

Engeland speelde vrijdag met 0-0 gelijk tegen de Verenigde Staten, in een WK-wedstrijd waarin beide teams samen slechts 1,4 verwachte goals (xG) verzamelden.

Door het gelijkspel staat Engeland – 6-2 overwinnaars op Iran in hun openingswedstrijd – op vier punten bovenaan in Groep B, wat betekent dat ze dinsdag alleen een nederlaag tegen buurland Wales hoeven te vermijden om kwalificatie te garanderen.

Een overwinning zou hun plaats als groepswinnaar bevestigen, maar manager Southgate is in sommige kringen bekritiseerd vanwege zijn pragmatische aanpak.

Maar met Engeland dat in 2018 een halve finale van het WK bereikte en vorig jaar een finale op het uitgestelde Euro 2020, gelooft Rashford niet dat het punt van de critici bestand is tegen kritiek.

"We hebben progressie laten zien, ik kan alleen spreken over de tijd dat ik hier ben, vanaf 2016", zei Rashford op een persconferentie.

"Als je kijkt naar de prestatie tegen IJsland toen we uitgeschakeld werden op het EK, dan is het mijlenver verwijderd van waar we nu staan, je kunt ze niet eens vergelijken.

"We hebben geweldige spelers die week in, week uit topvoetbal spelen tegen de beste tegenstander, dus we kunnen niet de wedstrijd ingaan en negatief denken. Het is niet iets wat de spelers doen of de manager doet. Hij wil altijd dat we mensen laten zien wat we kunnen.

"We spelen positief voetbal, dat bleek tegen Iran en scoorde zes keer. Ze zijn een top 20-team ter wereld. We hebben gezien dat de kleinere landen tijdens het toernooi enorm van streek raakten.

“Dus het scoren van die doelpunten, het is een groot teken van waar we voor staan. Als we een team kunnen doden, zouden we dat willen doen.

De bewijslast zal niet volledig bij Engeland liggen in het Ahmed bin Ali Stadium, aangezien Wales een overwinning nodig heeft om hun hoop op kwalificatie levend te houden.

Na een gelijkspel tegen de Verenigde Staten verloor Wales de laatste time-out met 2-0 van Iran, wat betekent dat ze Engeland moeten omverwerpen om kans te maken om uit de groep te komen, en zelfs een overwinning is misschien niet genoeg.

"Natuurlijk kunnen we [Engeland verslaan], we hebben keer op keer laten zien dat als je ons afschrijft, we zullen bewijzen dat mensen ongelijk hebben", zei Wales-verdediger Chris Mepham.

"Het beeld is nu duidelijk: we moeten Engeland verslaan en ons daarop voorbereiden. Hopelijk kunnen we in een positie verkeren waarin we een goed beeld van onszelf kunnen geven en zien waar het ons brengt.

Voorspelling Wales - Engeland

Dit is de eerste WK-wedstrijd van Engeland tegen een landgenoot. De Three Lions zijn ongeslagen in alle drie de wedstrijden tegen andere Britse teams op het EK (W1 D1 vs Schotland, W1 vs Wales), en ons model heeft ze als de favorieten voor deze.

Engeland krijgt een kans van 66% op de overwinning, terwijl Wales een kans van 13,1% heeft. De trekking is 20,9%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Wales - Engeland

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 28-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Wales - Engeland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Wales - Engeland. Wie zal deze wedstrijd in groep B winnen, Wales of Engeland?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Wales - Engeland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl