Voorbeschouwing en voorspelling van Zuid-Korea - Ghana

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Zuid-Korea en Ghana, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep H.

Bekijk de live uitslagen van Zuid-Korea - Ghana.

Voorbeschouwing Zuid-Korea - Ghana

Ghana kan zich maandag niet nog een nederlaag veroorloven tegen Zuid-Korea, maar de Ghanese coach Otto Addo heeft een zelfverzekerde figuur neergezet voor de wedstrijd.

Eenheid zal waarschijnlijk de sleutel zijn als Ghana een vroege uitschakeling van het WK wil voorkomen, hoewel dat een gebied lijkt te zijn dat toekomstige tegenstanders Zuid-Korea willen exploiteren.

De Black Stars leverden een goed gevecht toen ze met 3-2 verloren van Portugal en bijna een lovenswaardig punt redden, alleen om Inaki Williams op het cruciale moment te zien uitglijden na het stelen van de bal van doelman Diogo Costa.

Als gevolg van een nederlaag in Education City op maandag zal Ghana de groepsfase verlaten in opeenvolgende optredens op het WK (ook in 2014) na het bereiken van de knock-outrondes in hun eerste twee (2006 en 2010).

Maar Addo behoudt een positieve kijk. Toegegeven, zijn optimisme is deels gebaseerd op het feit dat Portugal Ghana een plezier deed tegen Uruguay, maar Addo ziet een reële mogelijkheid dat de Black Stars tweede worden in Groep H op weg naar de laatste wedstrijd van de eerste etappe.

Gevraagd of hij er vertrouwen in had dat Ghana nog steeds bij de laatste 16 zou kunnen komen, zei Addo: "Allereerst hebben we zeker een kans, vooral omdat [Zuid-Korea en Uruguay] gelijk speelden.

"Als we winnen van Zuid-Korea en Portugal wint, hopelijk, van Uruguay, dan worden we tweede, dus de kans is nog steeds groot.

"Het zal zeker heel, heel moeilijk worden om Zuid-Korea te verslaan, want ze zijn goed, maar nu moeten we winnen. Wij staan ​​onder druk, maar zij ook."

Ghana heeft geen van de afgelopen vijf WK-wedstrijden gewonnen, maar ze scoren zelden, aangezien ze minstens één keer in de zes opeenvolgende wedstrijden op het toernooi hebben gescoord. Nigeria (acht) is het enige Afrikaanse team dat die streak heeft overtroffen.

Met dat in gedachten zal Zuid-Korea waarschijnlijk zijn reeks van niet-scoringen in drie van zijn afgelopen vijf WK-uitjes moeten verbeteren als ze maandag willen zegevieren. Bovendien hebben ze geen enkel schot op doel gekregen in twee van hun meest recente vier wedstrijden op het toernooi, en dat geldt ook voor de patstelling met Uruguay toen ze er wat tandeloos uitzagen.

De mannen van Paulo Bento lijken echter het gevoel te hebben dat een deel van Ghana zichzelf niet zal helpen.

Middenvelder Jeong Woo-yeong zei: "Als we kunnen profiteren van de ruimte achter hun verdediging, denk ik dat we wat kansen moeten krijgen.

“Ze leken niet zo'n geweldig teamwerk te hebben. We speelden goed in onze eerste wedstrijd en we zullen proberen daarop voort te bouwen tegen Ghana.”

Collega-middenvelder Song Min-kyu trok de arbeidsethos van Ghana niet in twijfel, hoewel hij een soortgelijk thema oppikte met betrekking tot het exploiteren van de backline van de Black Star.

"We weten dat we voorbereid moeten zijn op hen. Maar we zagen ook dat ze wat gaten in hun verdediging hadden en die extra ruimte zouden we moeten proberen te benutten.”

Voorspelling Zuid-Korea - Ghana

Met een kans van 40,9% om te winnen gaat Zuid-Korea hier als favoriet in. De winkanscalculator suggereert echter dat het een zeer krappe aangelegenheid zou kunnen zijn.

De kans op een overwinning voor Ghana is 31,3%, wat betekent dat ze het volste recht hebben om te denken dat ze met de drie punten kunnen vertrekken - hoewel een gelijkspel bijna net zo waarschijnlijk lijkt (27,8%).

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Zuid-Korea - Ghana

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-11-2022 14:00 | Bijgewerkt op: 27-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Zuid-Korea - Ghana'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Zuid-Korea - Ghana. Wie zal deze wedstrijd in groep H winnen, Zuid-Korea of Ghana?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Zuid-Korea - Ghana'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.