Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Zwitserland - Kameroen

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd 2022 tussen Zwitserland en Kameroen, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in Groep G.

Bekijk de live uitslagen van Zwitserland - Kameroen.

Voorbeschouwing Zwitserland - Kameroen

Zwitserland zal op zoek zijn naar een indrukwekkende ongeslagen reeks tijdens de eerste WK-ontmoetingen wanneer ze het donderdag opnemen tegen Kameroen in het Al Janoub-stadion in Groep G.

De Zwitsers arriveren in Qatar 2022 en zijn niet verslagen in hun eerste wedstrijd van het toernooi sinds een 5-0 nederlaag tegen Duitsland in 1966.

Bovendien hopen ze voor de derde achtereenvolgende keer de knock-outfase te bereiken, na de laatste 16 in Brazilië 2014 en Rusland 2018.

Ze zullen vertrouwen op ervaren hoofden als ze ook voor de tweede keer Afrikaanse tegenstand ontmoeten op het WK, nadat ze voor het laatst tegen Togo stonden in Duitsland 2006.

Vice-aanvoerder Xherdan Shaqiri mag dan op Europees clubniveau zijn afgehaakt om in de MLS te spelen, hij was direct betrokken bij 48% van hun 23 goals in hun laatste vier grote toernooien, met acht goals en drie assists.

In zijn vierde WK, zegt de aanvallende middenvelder dat zijn land geen zin heeft in een groep naast Brazilië en Servië, maar voegde eraan toe: "Er zijn altijd underdogs die voor verrassingen kunnen zorgen.

“Dus we zullen zien welk team dit gaat worden. Ik hoop dat Zwitserland daar een van is.”

Kameroen arriveert op hun achtste WK, de meeste van Afrikaanse landen, terwijl ze tijdens de competitie alleen door Nigeria zijn overtroffen door teams van hun continent.

Maar ze hebben elk van hun vorige zeven WK-wedstrijden verloren, een record dat alleen werd verbroken door de negen opeenvolgende nederlagen van Mexico tussen 1930 en 1958.

Een man die een verschil hoopt te maken voor de kant van Rigobert Song is Bryan Mbeumo, waarbij de voormalige jeugdinternational van Frankrijk pas in augustus van dienst veranderde.

"Ik heb altijd al een WK willen spelen sinds ik jong was", verklaarde hij. “Gewoon over het veld lopen met een grote menigte en andere dingen zou geweldig zijn. Het zal gek worden in mij.

Voorspelling Zwitserland - Kameroen

Met een ijzersterk record in zowel recente toernooiresultaten als openingswedstrijden van de Wereldbeker, zal Zwitserland graag de overwinning bezegelen in deze eerste wedstrijd tegen Kameroen.

Volgens onze supercomputer heeft de kant van Yakin een kans van 56,5% om de wedstrijd te winnen, vergeleken met de 18% van Kameroen. Dat gezegd hebbende, zouden beide teams wel eens moeilijker te splitsen kunnen zijn, met in plaats daarvan een kans van 25,5% op een gelijkspel.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Zwitserland - Kameroen

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 23-11-2022 11:00 | Bijgewerkt op: 23-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Zwitserland - Kameroen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Zwitserland - Kameroen. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Zwitserland of Kameroen?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Zwitserland - Kameroen'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken