Bet365

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het WK 2022 in Qatar

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger voor het WK in Qatar. Er zullen in totaal 20.000 vrijwilligers meewerken aan de totstandkoming van het Wereldkampioenschap 2022.

Aanmelden als vrijwilliger voor het WK voetbal via volunteer.FIFA.com.

Vrijwilligers zijn essentieel voor de opbouw en de werkzaamheden tijdens het toernooi. Zij zorgen voor een vriendelijke sfeer en ondersteunen de voetbalsupporters die afreizen naar Qatar. Deze mensen dragen bij aan een onvergetelijke ervaring, zowel voor hunzelf als voor de fans.

Er zijn 45 functionele gebieden waar je je voor kan aanmelden. Het gaat hierbij kom evenementen en werkzaamheden in en rondom stadions, trainingslocaties, luchthaven, fanzones, hotels en het openbaar vervoer.

Vrijwilligers ontvangen een limited-edition unifom van Adidas. Tijdens de diensten krijg je gratis eten en gratis toegang tot het openbaar vervoer.

Je moet op 1 oktober 2022 minstens 18 jaar zijn om je als vrijwilliger voor het WK 2022 te mogen aanmelden. Engels spreken is verplicht, Arabisch een voordeel. Het is niet nodig om ervaring als vrijwilliger te hebben, en kandidaten met elke achtergrond en van over de hele wereld zijn welkom om zich aan te melden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 23-03-2022 14:21 | Bijgewerkt op: 23-03-2022 | Door: Patrick

Reageer op 'Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het WK 2022 in Qatar'


2 reacties op 'Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het WK 2022 in Qatar'

Sedqi Al-Saadi

More than three years ago I had volunteered and I've had no response so far. How deo you know if I accepted or not? because I have to make space in my agenda!

Have a nice day,

Sedqi Al-Saadi
Amsterdam
Holland
sedky99@yahoo.com

Geplaatst op 14-06-2022 om 12:17
Nawzad TOFEC

I would like to register as a volunteer to assist organization and participate during Qatar 2022. I'm a holder of Belgian nationality and live and work in Belgium. I'm originally from Iraqi Kurdistan and grew up in Croatia where I obtained my university degree in 1988. I'm also a sworn translator interpreter since 2005 for the following languages: Dutch-Arabic-Kurdish-Serbo-Croatian-English and Turkish. I also speak some French but not perfect. I am sure that I can help your organization with knowledge of 7 different languages and cultures. In addition, I have been a football supporter all my life and since my 12 years (1974) watched a lot of
Fifa world cup football matches. below is my full information, My mobile: 0032 475

Geplaatst op 16-05-2022 om 17:07

Meer reacties tonen


Deel 'Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het WK 2022 in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het is mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger voor het WK in Qatar. Er zullen 20.000 vrijwilligers meewerken aan het Wereldkampioenschap 2022.


Over de auteur van 'Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het WK 2022 in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig ge├╝pdate.

BetCity