Voetbal bij Ziggo Sport

Wesley Sneijder speelt in Qatar en kijkt uit naar het WK 2022

Het WK 2022 wordt een speciaal kampioenschap volgens Wesley Sneijder. De nieuwe inwoner van Qatar en speler van Al Gharafa heeft zich in korte tijd eenvoudig aangepast in het gastland en kijkt uit naar het Wereld Kampioenschap.

Wesley Sneijder speelt in Qatar en kijkt uit naar het WK 2022

De voormalig middenvelder van Ajax, Real Madrid, Inter Milan, Galatasaray en het Nederlands Elftal weet dat het WK in Qatar erg speciaal zal gaan worden. "Vanaf het moment dat ik arriveerde, was ik erg onder de indruk. Ik had al verhalen gehoord van de mensen die ik kende, die hier ook hebben gewoond, zoals Ronald de Boer en Anouar Diba."

Sneijder vertelt dat de voetbalvelden in Qatar tot de beste velden ter wereld behoren. De technologie in het steenrijke land is erg ver ontwikkeld en men zorgt voor de beste voorzieningen.

De 33-jarige voetballer heeft al mee gedaan aan 5 mondiale eindtoernooien, maar nog geen enkele in het Midden Oosten. Volgens Sneijder wordt het dan ook tijd dat het WK voetbal in die regio gespeeld gaat worden.

Voetbal brengt vele mensen bij elkaar, zodat het goed is om het Wereld Kampioenschap voetbal in verschillende werelddelen te organiseren. De FIFA begon in Zuid-Afrika in 2010, daarna in Brazilië in 2014, in Rusland in 2018 en nu in Qatar in 2022. 

Momenteel speelt Sneijder voor Al Gharafa in de hoogste divisie van Qatar. "Mensen uit Nederland denken dat het een simpele divisie is, maar dat is echt niet zo. De wedstrijden zijn van een goed niveau en spelen in de Aziatische Champions League om de vier dagen is echt zwaar."

Als het voetbalseizoen 2017/2018 over is, volgt een zware periode voor de speler. Voor het eerst in zijn loopbaan moet hij het WK voetbal meemaken vanachter zijn tv, en aangezien het Nederlands Elftal zich niet heeft weten te kwalificeren, is dat erg moeilijk voor hem. We verwachten dat Nederland er in 2022 in Qatar weer bij is.

 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-03-2018 14:00 | Bijgewerkt op: 27-03-2018 | Door: Patrick

Deel 'Wesley Sneijder speelt in Qatar en kijkt uit naar het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 wordt een speciaal kampioenschap volgens Wesley Sneijder. De nieuwe inwoner van Qatar en speler van Al Gharafa kijkt uit naar het WK voetbal.


Over de auteur van 'Wesley Sneijder speelt in Qatar en kijkt uit naar het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl