Zorgverzekering vergelijken

Wie zijn de favorieten om het WK te winnen volgens de FIFA-ranking?

Wie zijn de favorieten om het WK te winnen volgens de FIFA-ranking? Deze ranking geeft de sterkte van een team over de afgelopen periode weer.

Op basis van de FIFA-ranking kan je een goed beeld krijgen van de sterke en zwakke voetballanden. Deze kennis is handig als je een WK pool gaat invullen.

Hieronder staat de top 10 van de ranking per 6 oktober 2022.

# Land FIFA Ranking
1 Brazilië 1
2 België 2
3 Argentinië 3
4 Frankrijk 4
5 Engeland 5
6 Spanje 7
7 Nederland 8
8 Portugal 9
9 Denemarken 10

Nederland staat bij aanvang van het WK op de 7e positie, terwijl België zelfs als nummer 2 van de wereld aan het toernooi begint.

Bekijk alle WK-favorieten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 18-11-2022 10:06 | Bijgewerkt op: 18-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Wie zijn de favorieten om het WK te winnen volgens de FIFA-ranking?'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Wie zijn de favorieten om het WK te winnen volgens de FIFA-ranking? Deze ranking geeft de sterkte van een team over de afgelopen periode weer.


Over de auteur van 'Wie zijn de favorieten om het WK te winnen volgens de FIFA-ranking?'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken