Gratis e-Boekhouden.nl

WK 2022 logo onthuld met verbondenheid en Arabische cultuur

Het officiële logo van het WK 2022 is onthuld door de FIFA en Qatar, als de volgende belangrijke mijlpaal op weg naar het grote voetbalevenement.

De onthulling van het WK 2022 logo vond om 20:22 uur plaats in Doha, de hoofdstad van Qatar. Duizenden toeschouwers zagen het embleem geprojecteerd op verschillende bekende gebouwen over de hele wereld.

Een aantal grote steden over de hele wereld vieren deze mijlpaal van Qatar mee. Zij toonden het WK logo op gebouwen en reclameborden op belangrijke publieke plaatsen.

Veel bekende voetballers en FIFA legendes deelden het logo op social media, waardoor miljoenen fans bereikt werden.

WK 2022 logo onthuld met verbondenheid en Arabische cultuur

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 03-09-2019 20:22 | Bijgewerkt op: 03-09-2019 | Door: Patrick

Deel 'WK 2022 logo onthuld met verbondenheid en Arabische cultuur'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 logo is onthuld in Doha. Het straalt verbondenheid uit en bevat dingen uit de Arabische cultuur. Het WK logo lijkt op een 8, de beker en een sjaal.


Over de auteur van 'WK 2022 logo onthuld met verbondenheid en Arabische cultuur'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl