Voetbalfans kunnen overnachten in tenten tijdens het WK 2022 in Qatar

Voetbalfans van het WK 2022 in Qatar kunnen overnachten in tenten. Dit heeft de organisatie van het voetbaltoernooi besloten op 27 september 2016, nadat eerder een onderzoek aangekondigd werd. Supporters worden ondergebracht in bedoeïenententen, omdat er te weinig hotelkamers en appartementen beschikbaar zijn.

Voetbalfans kunnen overnachten in tenten tijdens het WK 2022 in Qatar

Op deze manier hoopt Qatar ongeveer 2.000 gasten op te kunnen vangen op een originele manier. In het kleine land moeten vanwege het WK 2022 voor zeer korte tijd erg veel slaapplaatsen beschikbaar komen. Aangezien het WK voetbal slechts één maand duurt, is men niet van plan om enorm veel hotels en appartementen te bouwen. Door voetbalfans onder te brengen in tenten, kunnen deze gasten op een geheel nieuwe manier kennis maken met het gastland.

Het tentenkamp wordt opgericht aan de grens met Saudi-Arabië, waarbij er verschillende tenten worden opgezet in verschillende prijsklassen. Gezien het imago dat Qatar wil uitstralen, zullen dit wel erg luxe tenten worden. Wegens de extreem hoge temperaturen in de zomer wordt het WK 2022 in het najaar gehouden. De verwachting is dat er tijdens het WK 2022 ongeveer een half miljoen voetbalfans naar Qatar zullen komen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-09-2016 16:30 | Bijgewerkt op: 27-09-2016 | Door: Patrick

Deel 'Voetbalfans kunnen overnachten in tenten tijdens het WK 2022 in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Voetbalfans van het WK 2022 in Qatar kunnen overnachten in tenten. Zij worden ondergebracht in bedoeïenententen, omdat er te weinig slaapplaatsen beschikbaar zijn.


Over de auteur van 'Voetbalfans kunnen overnachten in tenten tijdens het WK 2022 in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.