Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Argentinië

Na zegevierend tegen de VS en Australië, nemen Nederland en Argentinië het tegen elkaar op in de tweede kwartfinale in Qatar 2022.

Bekijk de live uitslagen van Nederland - Argentinië.

Voorbeschouwing Nederland - Argentinië

Jurrien Timber staat niet te trillen bij het vooruitzicht om tegenover Lionel Messi te staan, maar zegt dat het een "grote uitdaging" zal zijn.

De Nederlandse verdediger Timber zal vrijdag moeten proberen om misschien wel de beste voetballer ter wereld te stoppen, wanneer de ploeg van Louis van Gaal het opneemt tegen Argentinië in de kwartfinales van het WK.

Messi is de topscorer van Argentinië in Qatar 2022 met drie treffers en gaf een virtuoos optreden toen de Albiceleste zaterdag Australië met 2-1 versloeg. Of Messi wel of niet weer op het wedstrijdformulier zal verschijnen, is een van de belangrijkste vragen in de Opta Challenge hieronder.

Het stilhouden van de ster van Paris Saint-Germain zal de sleutel zijn tot de kansen van Nederland om door te gaan naar de halve finale, maar Timber is klaar voor de uitdaging.

Terwijl hij naast medeverdediger Nathan Ake zat, zei hij: “Krijg ik de shakes [bij het vooruitzicht hem onder ogen te zien]? Gelukkig niet.

"Het is een geweldige uitdaging om tegen hem te spelen. Messi is een fantastische voetballer, maar we spelen niet alleen tegen Messi en we hoeven het ook niet met z'n tweeën op te lossen.

"Dat gaan we doen met het team."

Ake voegde eraan toe: “Het is erg moeilijk om hem te stoppen. Hij is waarschijnlijk de beste speler ter wereld, maar we moeten op onze hoede zijn voor meerdere spelers."

Een andere sleutelfiguur in de Nederlandse verdediging is aanvoerder Virgil van Dijk en hij vond het ook roekeloos om alle aandacht op Messi te richten.

Hij zei: "Ze hebben een goed team met veel spelers die de wedstrijd kunnen beslissen.

“Maar het is niet Nederland tegen Messi, het is Nederland tegen Argentinië. Ik heb veel respect voor Messi, die net als Cristiano Ronaldo al zo lang tot de besten in het voetbal behoort. Hij verdient speciale aandacht, maar ze hebben ook Julian Alvarez, hij heeft een mooie toekomst voor zich bij Manchester City en Argentinië. Maar hopelijk niet over twee dagen, hier in Qatar.”

De belangrijkste vraag voor Argentinië-coach Lionel Scaloni is of hij opnieuw moet beginnen met een 4-3-3-formatie of moet overstappen naar de 3-5-2 waarmee ze tegen Australië eindigden.

Als het de eerste is, kan het een terugkeer naar de startopstelling voor Angel Di Maria betekenen, als hij zijn conditie kan bewijzen. Kiest Scaloni voor een driemansdefensie, dan gaat Lisandro Martinez mee ten koste van Papu Gomez. Een driemansdefensie zou Argentinië de kans kunnen geven om rechtstreeks tegen de formatie van Nederland te spelen, en zou een manier kunnen zijn om de razende Denzel Dumfries te dwarsbomen die één scoorde en twee assisteerde in hun laatste 16 overwinningen. Het teamnieuws zal onthullen hoe Scaloni eruit zal zien om tactisch te spelen.

Voorspelling Nederland - Argentinië

De Argentijnse kans op een overwinning is 44,2%. volgens onze supercomputer.

Nederland heeft een kans van 27,1% met een gelijkspel van 28,7%.

De laatste twee WK-wedstrijden tussen Nederland en Argentinië eindigden in 0-0, in de groepsfase van 2006 en de halve finale van 2014 (Argentinië vordert na strafschoppen).

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Argentinië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 08-12-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 08-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Argentinië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Argentinië op 9 december. Wie zal deze wedstrijd in de kwartfinale winnen, Nederland of Argentinië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Nederland - Argentinië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken